Οίκος Fendi: Επαναφέρει τα ξεθωριασμένα παστέλ και τις διαφάνειες

25 Φεβρουαρίου 2022

Ένα διάλειμμα από τα έντονα και neon χρώματα που κυριαρχούσαν τον τελευταίο καιρό σε πασαρέλες και δρόμους αποφάσισε να κάνει ο οίκος Fendi. Η νέα του συλλογή εγκαινίασε την εβδομάδα μόδας του Μιλάνου σαν ανοιξιάτικο δροσερό αεράκι. Μια κολεξιόν ανάλαφρη και θηλυκή, κάτι ανάμεσα στις τελευταίες μέρες του χειμώνα και στις πρώτες ανοιξιάτικες νύχτες, εντυπωσίασε τους θεατές, λειτουργώντας σαν ανάσα ανανέωσης στο βαρύ κλίμα των τελευταίων χρόνων.   

@fendi

Αέρινα διάφανα σύνολα σε ξεθωριασμένες παστέλ αποχρώσεις και τόνοι του γκρι επικράτησαν στο show του brand. Οι κοραλλί εκρήξεις χρώματος από την άλλη, καλωσόριζαν με μοναδικό τρόπο τις φωτεινές καλύτερες μέρες αποχαιρετώντας τη μουντή διάθεση του χειμώνα. Τα γούνινα πανωφόρια ήταν και τα μόνα «βαριά» στοιχεία της κολεξιόν που όμως λειτουργούσαν άψογα, χαρίζοντας το luxury στοιχείο και την πολυτέλεια που συνοδεύει το όνομα Fendi.  

@fendi
@fendi

Γάντια και wet looks διακοσμημένα με διακριτικά χρυσά αξεσουάρ πλαισίωναν τα καλοραμμένα ρούχα. Κομψές φραμπέλες που θύμιζαν lingerie συνδυάζονταν με tailored αυστηρά σακάκια κάνοντας την τέλεια αντίθεση. Η άνοιξη θέλει λίγο απ’ όλα και ο οίκος Fendi τής τα χάρισε με τον πιο μοναδικό τρόπο.

@fendi

Μια άκρως θηλυκή κολεξιόν που αναδεικνύει την γυναικεία ομορφιά μέσα από την απλότητά της και τις ίσιες γραμμές. Χωρίς υπερβολές και εντάσεις, ο οίκος Fendi έκλεψε την παράσταση με μια ήσυχη σειρά ρούχων που μπορούν άνετα να φορεθούν από την κάθε γυναίκα. Από το γραφείο μέχρι και την βραδινή έξοδο, η φινέτσα και η καλαισθησία εκτόπισε τον εντυπωσιασμό και τα looks του κόκκινου χαλιού με τον πιο κομψό τρόπο, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά τι θα πει ιταλική μόδα.

@fendi

[There are no radio stations in the database]