Euroferry Olympia: Βρέθηκε και τρίτη απανθρακωμένη σορός στο γκαράζ του πλοίου

24 Φεβρουαρίου 2022

Τρίτη σορός επιβάτη του πλοίου “Euroferry Olympia” αναφέρουν πληροφορίες αναφέρουν ότι εντοπίστηκε λίγη ώρα μετά από την επανέναρξη το πρωί της επιχείρησης από τους πυροσβέστες για την αναζήτηση των εννέα αγνοούμενων.

Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας και της 5ης ΕΜΑΚ Ιωαννίνων που ερευνούν το πλοίο, εντόπισαν την σορό άνδρα στο δεύτερο γκαράζ. Ο άνδρας βρέθηκε νεκρός καθισμένος στην θέση του οδηγού στο όχημα του.

Την Τετάρτη βρέθηκε η δεύτερη σορός, η οποία ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν κατέστη εφικτό να αναγνωριστεί από κανέναν από τους συγγενείς των αγνοούμενων, που βρίσκονται στο λιμάνι του Αστακού Αιτωλοακαρνανίας. H σορός εντοπίστηκε εκτός οχήματος, στο δεύτερο γκαράζ του πλοίου. Ήταν σε εμβρυακή στάση και από τα ρούχα του απανθρακωμένου πτώματος εικάζεται πως πρόκειται για άνδρα. Η αναγνώριση θεωρείται εξαιρετικά δύσκολη γι’αυτό δεν αποκλείεται να χρειαστεί εξέταση DNA.

Υπενθυμίζεται ότι οι άνδρες της ΕΜΑΚ είχαν εντοπίσει την περασμένη Κυριακή άλλη μία απανθρακωμένη σορό μέσα στην καμπίνα ενός φορτηγού στο γκαράζ 2 του Euroferry Olympia.

Ο άνδρας, που βρέθηκε απανθρακωμένος στη θέση του οδηγού, ήταν ο 58χρονος Ευάγγελος Μαλεσιάδας, ένας από τους τρεις Έλληνες αγννοούμενους. Σύμφωνα με πληροφορίες, τη σορό αναγνώρισε ο γιος του άτυχου άνδρα, από τα τατουάζ που είχε στο σώμα του.


[There are no radio stations in the database]