Ο χάρτης της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία – Ταυτόχρονη επίθεση από τρία σημεία

24 Φεβρουαρίου 2022

Ταυτόχρονη επίθεση στην Ουκρανία από τρία σημεία πραγματοποιεί η Ρωσία, μετά το “πράσινο φως” που έδωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν για εισβολή στη χώρα, τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Στρατιωτικές επιχειρήσεις είναι σε πλήρη εξέλιξη από τα βόρεια της Ουκρανίας προς Χάρκοβο, από τα ανατολικά προς Μαριούπολη (Ντονέτσκ) και από τα βορειοανατολικά μέσω Λευκορωσίας προς το Κίεβο.

Σημειώνεται ότι, πήρξαν πληροφορίες και για επιχειρήσεις και αμφίβια απόβαση από το λιμάνι της Οδησσού, τις οποίες όμως διαψεύδει ο ουκρανικός στρατός.

Ο “χάρτης” της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία

Ο χάρτης της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία - Ταυτόχρονη επίθεση από τρία σημεία

Ουκρανία: Στρατεύματα επιτέθηκαν από τη Ρωσία και τη Λευκορωσία

Ρωσικά στρατεύματα επιτέθηκαν στην Ουκρανία και από τη Λευκορωσία, όπως από τη Ρωσία, με λευκορωσική υποστήριξη γύρω στις 05:00 πμ τοπική ώρα σήμερα, και μια επίθεση εξαπολύθηκε επίσης από την προσαρτημένη Κριμαία, ανακοίνωσε σήμερα η συνοριοφυλακή της Ουκρανίας.

Σύμφωνα με αυτή, επιθέσεις κατά μονάδων των μεθοριακών φρουρών και σημείων ελέγχου βρίσκονται σε εξέλιξη με τη χρήση πυροβολικού, άλλου στρατιωτικού υλικού και μικρών όπλων στις ουκρανικές περιοχές Λουγκάνσκ, Σούμι, Χάρκοβο, Τσερνίχιβ και Ζιτόμιρ.


[There are no radio stations in the database]