Το σημερινό αστυνομικό δελτίο με την Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη

23 Φεβρουαρίου 2022

Στην εκπομπή “Εδώ στα Δυτικά” με τον Αναστάση Ατζάμπο, για τις νέες εξελίξεις της επικαιρότητας στο αστυνομικό δελτίο, μίλησε η Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη στο planetwebradio.gr. 

Σόρος ηλικιωμένου ξεβράστηκε από τη θάλασσα

Συναγερμός σήμανε σήμερα το πρωί στην παραλία της Ραφήνας, όταν οι λιμενικές Αρχές ειδοποιήθηκαν για σωρό άνδρα που έχει ξεβραστεί από τη θάλασσα. Η σορός βρέθηκε στην παραλία Πανόραμα.

Πρόκειται για έναν ηλικιωμένο περίπου 75 ετών, ο οποίος φέρεται να έδωσε τέλος στη ζωή του και αυτό συμπεραίνεται από ένα σημείωμα που βρέθηκε στην τσέπη του μπουφάν του.

Καταδίωξη με πυροβολισμούς στο Κορωπί

Σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί σε καταυλισμό Ρομά στο Κορωπί υπήρξε συμπλοκή. Ο οδηγός Ρομά για να αποφύγει τον έλεγχο χτύπησε με το αυτοκίνητο του δύο αστυνομικόυς και έναν πολίτη.

Σημειώνεται πως ένας εκ των αστυνομικών πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό. Μετά το περιστατικό ο οδηγός του αυτοκινήτου ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε με τις έρευνες για τον εντοπισμό του να βρίσκονται σε εξέλιξη.

Οι τραυματίες διακομίσθηκαν στο Νοσοκομείο.

60χρονος απειλούσε να σφάξει τη γυναίκα του επειδή… δεν μπορούσε να βρει τα κλειδιά του

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στο Πήλιο με πρωταγωνιστή έναν 60χρονο, ο οποίος επέστρεψε στο σπίτι του πιωμένος και επειδή δεν μπορούσε να βρει τα κλειδιά του, απείλησε τη σύζυγό του ότι θα την σφάξει και στην συνέχεια θα κάψει το σπίτι.

Σύμφωνα με την καταγγελία της συζύγου του στην αστυνομία ο άντρας δεν έμεινε μόνο στις απειλές αλλά την χτύπησε και στο πρόσωπο. Το κέντρο υγείας της περιοχής και η ιατρική γνωμάτευση αποδεικνύουν το οίδημα στο πρόσωπο και τις εκδορές στο χέρι. Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στο αυτόφωρο τριμελές πλημμελειοδικείο Βόλου με τις κατηγορίες της απειλής εξύβρισης και προκλήσεις ελαφρά σωματικής βλάβης από πρόθεση.

Η δίκη πήρε αναβολή αφέθηκε ελεύθερος με τον όρο να μην πλησιάζει το σπίτι του και δεσμεύτηκε να μένει στο σπίτι της αδερφής του.

Εξώδικο Ρομά στα Lidl με σκοπό να επιστρέψουν τα κλοπιμαία

Σε εξώδικο που έστειλαν στα Lidl μέλη συμμορίας Ρομα εκφράζουν τη μεταμέλεια τους και ζητούν να αποζημίωσουν την εταιρεία για την οικονομική ζημιά που προκάλεσαν. Μάλιστα παραδέχτηκαν ότι έχουν εμπλακεί σε κλοπές από τον Μάρτιο του 2019 μέχρι τον Οκτώβριο του 2021 και το συνολικό ποσό ανέρχεται κοντά στις 12.000 ευρώ.

Ζήτησαν συγνώμη και υποσχέθηκαν ότι θα επιστρέψουν τα κλοπιμαία και θα πληρώσουν για τη ζημιά των καταστημάτων.Enter

Οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έσωσαν ηλικιωμένο κάνοντας του ΚΑΡΠΑ

Υπεράνθρωπες ήταν οι προσπάθειες που έκαναν οι αστυνομικοί που υπηρετούν στην Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Νοτιοανατολικής Αττικής για να κρατήσουν ζωντανό τον ηλικιωμένο άνθρωπο που σταμάτησε να αναπνέει.

Κυριακή πρωί στη Γλυφάδα, ενώ η Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. πραγματοποιούσε την περιπολία της βλέπει έναν κύριο να πιάνει το στήθος του και να σωριάζεται στο έδαφος. Οι καλά εκπαιδευμένοι αστυνομικοί για 30 αδιάλειπτα λεπτά πραγματοποιούσαν εναλλάξ θωρακικές συμπιέσεις, γνωστή και ως (ΚΑΡΠΑ).

Ο άνδρας επανήλθε και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο.

Ακούστε παρακάτω το αστυνομικό δελτίο με την Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη:


[There are no radio stations in the database]