Ο Θοδωρής Φέρρης τραγουδά το «Στάσου Λίγο» – Δείτε το νέο του music video

23 Φεβρουαρίου 2022

Μία ξεχωριστή εκτέλεση και ένα ατμοσφαιρικό music video.

O Θοδωρής Φέρρης μας χαρίζει ακόμα μία μουσική στιγμή γεμάτη συναισθήματα, παρουσιάζοντας σε music video το «Στάσου Λίγο», ένα τραγούδι που αγαπά ιδιαίτερα, τόσο εκείνος όσο και το κοινό.

Στο music video, σε σκηνοθεσία της Luna Al Masri, ο επιτυχημένος και πιο ερωτικός καλλιτέχνης της γενιάς του ερμηνεύει με τον μοναδικό του τρόπο τη δυνατή μπαλάντα που μαγεύει, σε μία μοναδική unplugged εκτέλεση.

Το «Στάσου Λίγο», σε μουσική, στίχους και πρώτη ερμηνεία του Νίκου Μερτζάνου, ηχογραφήθηκε το 2007 μόνο με πιάνο ως αφιέρωση και έγινε viral, ενώ κυκλοφόρησε επίσημα το 2018.

Το τραγούδι αποτελεί ένα από τα αγαπημένα κομμάτια του Θοδωρή Φέρρη, το οποίο ερμηνεύει συχνά στις live εμφανίσεις του και, έτσι, αποφάσισε να μας το χαρίσει μέσα από μία ξεχωριστή εκτέλεση και ένα ατμοσφαιρικό music video.

“Έλα να γίνουμε ένα, φωτιά στα φρένα, μην το κάνεις θέμα που στο ζητάω… Γιατί χωρίς εσένα, ζωή σα ψέμα, δεν θέλω άλλο με μέτρο να σ’ αγαπάω…”

Στο μεταξύ, ο Θοδωρής Φέρρης συνεχίζει τις sold out εμφανίσεις του στο «Barbarella Live Party» στη Θεσσαλονίκη.

Ο Θοδωρής Φέρρης, ο επιτυχημένος και ερωτικός ερμηνευτής, παρασύρει το κοινό σε αγαπημένα μουσικά μονοπάτια, με τις προσωπικές του επιτυχίες όπως «Χίλια Κομμάτια», «Παρασκευή», «Κάψε», «Τα Αμαρτωλά Σου Μάτια», «Ένας Μεγάλος Έρωτας», «Πήρα Έτσι Απλά» και «Ζήσε Τη Στιγμή», καθώς και τις γεμάτες ψυχή ερμηνείες του σε τραγούδια – σταθμούς της ελληνικής δισκογραφίας.

Μαζί του είναι η Κατερίνα Λιόλιου και συμμετέχει η Ματίνα Ζάρα, σε ένα σχήμα που χαρίζει ανεπανάληπτα βράδια.


[There are no radio stations in the database]