Η Marianna Kara τραγουδά στα κορεατικά τη «Cinderella»

23 Φεβρουαρίου 2022

Έχοντας ζήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα στη Σεούλ, η Marianna Kara μοιράζεται την αγάπη της για τη Νότια Κορέα κυκλοφορώντας το πρώτο της single σε μία εκδοχή – έκπληξη.

Η Marianna Kara είναι μία μοντέρνα «Cinderella» στο δισκογραφικό της ντεμπούτο, το οποίο κυκλοφορεί και στα κορεατικά.

Η νεαρή ταλαντούχα τραγουδίστρια, η οποία κατάφερε να ξεχωρίσει και να τραβήξει τα βλέμματα στο «House Of Fame», έχει ιδιαίτερη σχέση με την Κορέα.

Τελειώνοντας το σχολείο και γοητευμένη από την κουλτούρα της χώρας, αποφάσισε να πάει στη Νότια Κορέα, όπου έκανε μαθήματα για να μάθει τη γλώσσα και για μεγάλο χρονικό διάστημα ζούσε στη Σεούλ, μέχρι που επέστρεψε στην Ελλάδα για σπουδές.

Θέλοντας, λοιπόν, να μοιραστεί με το κοινό την αγάπη της για την κουλτούρα της Νότιας Κορέας, μας χαρίζει το single «Cinderella» σε μία ανανεωμένη εκδοχή στα κορεατικά, που κλέβει τις εντυπώσεις.

Τους στίχους στην κορεατική γλώσσα έχει γράψει η ίδια Marianna Kara.

Η πρωτότυπη έκδοση του «Cinderella», σε μουσική και στίχους Trilogy, κυκλοφόρησε πριν από λίγους μήνες, μαζί με ένα music video που σκηνοθέτησε ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος.

Παράλληλα, αυτή την περίοδο, η Marianna Kara συνεχίζει τις εμφανίσεις της κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο «Posidonio» δίπλα στον Πάνο Κιάμο.

Το «Cinderella (Korean Version)» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records.


[There are no radio stations in the database]