Tom Holland θα μας λείψεις! Η ξαφνική απόφαση που πήρε για την καριέρα του

22 Φεβρουαρίου 2022

Ο Τom Holland είχε αναμφίβολα μια πολύ κουραστική αλλά παράλληλα επιτυχημένη χρονιά. Ο 25χρονος ηθοποιός συνέχισε την πορεία του ως Spider-Man, πρωταγωνίστησε σε καμπάνια δημοφιλούς οίκου μόδας και στον ελεύθερό του χρόνο ήταν δίπλα στην αγαπημένη του Zendaya.

Όπως φαίνεται ακόμη και οι super ήρωες χρειάζονται ξεκούραση αφού ο Τom αποκάλυψε ότι σχεδιάζει να πάρει λίγο χρόνο μακριά από τις κάμερες και κάθε είδους επαγγελματική δραστηριότητα. Ο ηθοποιός μίλησε στο CinePop και αποκάλυψε αν πρόκειται να συμμετάσχει σε άλλη ταινία μέχρι την έναρξη των γυρισμάτων της επόμενης ταινίας Spider-Man.

Όπως ανέφερε το Entertainment Weekly, δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα ακόμη σχετικά με τη συνέχεια του «No Way Home». «Έχουμε κάνει συζητήσεις για το πιθανό μέλλον του Spider-Man, αλλά αυτή τη στιγμή είναι συζητήσεις. Δεν ξέρουμε πώς μοιάζει το μέλλον», δήλωσε ο Tom Holland.

Όσο για το μέλλον του Tom στην υποκριτική, ο 25χρονος ηθοποιός μοιράστηκε τις σκέψεις του στο CinePop. «Επιστρέφω για να γυρίσω μια τηλεοπτική εκπομπή για την Apple, για την οποία είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Αλλά μπορώ να πω με σιγουριά ότι αφού τελειώσω αυτή την τηλεοπτική εκπομπή, θα κάνω ένα διάλειμμα», είπε χαρακτηριστικά. Η τηλεοπτική εκπομπή, «The Crowded Room», θα κάνει πρεμιέρα στο Apple+ TV και ο Tom έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο ηθοποιός δεν αποκάλυψε πόσο καιρό θα διαρκέσει το διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που αναφέρεται σε αυτό. Κατά τη διάρκεια παλαιότερης συνέντευξης ο Tom Holland μοιράστηκε την επιθυμία του να κάνει οικογένεια. «Έχω περάσει τα τελευταία έξι χρόνια επικεντρωμένος στην καριέρα μου. Θέλω να κάνω ένα διάλειμμα και να επικεντρωθώ στη δημιουργία οικογένειας και να καταλάβω τι θέλω να κάνω έξω από αυτόν τον κόσμο», είχε δηλώσει.


[There are no radio stations in the database]