6 αρωματικά κεριά που δημιουργούν την τέλεια ατμόσφαιρα και χαλαρώνουν σώμα και πνεύμα

22 Φεβρουαρίου 2022

Πολλές φορές για να φύγει η ένταση της ημέρας αρκεί ένα χαλαρωτικό μπάνιο και η ιδανική ατμόσφαιρα στο σπίτι.

Απαλή μουσική, χαμηλός φωτισμός και ένα ανάλαφρο άρωμα να διαχέεται στην ατμόσφαιρα είναι τα τρία βασικά συστατικά της χαλαρωτικής συνταγής.

Φυσικά τα κεριά είναι απαραίτητα, όχι μόνο για να δημιουργήσουν τον τέλειο φωτισμό, αλλά και για να σας χαλαρώσουν με το άρωμά τους.

Επενδύστε και διακοσμήσετε το χώρο στου σπιτιού σας με κεριά που σας φτιάχνουν τη διάθεση. Είναι σημαντικό κάθε φορά που αποφασίζετε να αγοράσετε ένα κερί, να δίνετε βάση στο άρωμα του. Το άρωμα του κεριού πρέπει να σας καλύπτει, όπως αυτό που επιλέγετε για το σώμα σας.

Έτσι, κάθε φορά που θα το ανάβετε, θα δημιουργείται η απόλυτη ατμόσφαιρα, ενώ ο χώρος θα μυρίζει υπέροχα.

Η χαλάρωση πρέπει να υπάρχει στο 24ωρο κάθε ανθρώπου. Είναι σημαντικό να δίνουμε χώρο και χρόνο στο σώμα μας, να ηρεμήσει, να αποφορτιστεί. Μικρές πινελιές στο χώρο, όπως το άναμμα κεριών συμβάλλουν στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Αφιερώστε χρόνο, μυρίστε κεριά σε καταστήματα ομορφιάς ή οπουδήποτε αλλού τα βρείτε και επενδύστε σε αυτά που κεντρίζουν το ενδιαφέρον σας. Είναι σίγουρο ότι μόλις τα ανάψετε και περάσουν μερικά λεπτά, θα ανταμειφθείτε από την επένδυση σας.

Maison Francis Kurkdjian 
Molton Brown Black Pepper
Acqua di Parma, Luce di Colonia
Diptyque, Mimosa
Apivita, Natural Candle
Jo Malone 3 mini αρωματικά κεριά για το σπίτι

Extra Tip: Αν θέλετε το κερί σας να καίγεται ομοιόμορφα, να το αφήνετε τουλάχιστον αναμμένο για μία ώρα, στο πρώτο του κάψιμο ή μέχρι να καεί ομοιόμορφα στην επιφάνειά του!


[There are no radio stations in the database]