Ιβάν Σβιτάιλο για Πάνο Νάτση: «Του είχα πουλήσει τη μηχανή μου, ένιωσα ότι είχα τη μισή ευθύνη»

22 Φεβρουαρίου 2022

Είχα σοκαριστεί, δεν ήξερα ότι το τροχαίο έγινε με άλλη μηχανή», λέει ο Ιβάν Σβιτάιλο.

Στην εκπομπή «Love it» και τον Χρήστο Λυσσέα έδωσε συνέντευξη ο Ιβάν Σβιτάιλo. Ο γνωστός ηθοποιός και χορευτής μίλησε για την κόρη του, την απώλεια του πατέρα του, αλλά και τον Πάνο Νάτση.

«Έχασα 36 κιλά, ήταν πιο δύσκολο να τα πάρω παρά να τα χάσω. Από τότε που έγινα μπαμπάς ηρέμησα, με λύτρωσε ο ερχομός της κόρης μου. Η κόρη μου δεν σταματάει να χορεύει, έχει καλλιτεχνική φλέβα», είπε αρχικά ο Ιβάν Σβιτάιλο.

Ο Ιβάν Σβιτάιλο είπε στη συνέχεια: «Με τον πατέρα μου δεν είχα σχέσεις και όταν θέλησα να τις αποκαταστήσω, έμαθα ότι θα φύγει από τη ζωή. Σίγουρα με επηρέασε και με έβαλε σε πολλές διαδικασίες».

Για τον αδικοχαμένο Πάνο Νάτση, ο Ιβάν Σβιτάιλο είπε: «Ήμουν σε γύρισμα, όταν με πήρε ένας φίλος και μου το ανακοίνωσε. Είχαμε φιλική σχέση με τον Πάνο. Ήξερα ότι αγαπάει τις μηχανές.

Είχα κι εγώ μια μηχανή, την οποία, όταν γεννήθηκε η κόρη μου, την πούλησα στον Πάνο. Δεν ήξερα ότι το τροχαίο έγινε με άλλη μηχανή, σοκαρίστηκα, ένιωσα ότι είχα τη μισή ευθύνη. Λυπάμαι πολύ για τον Πάνο, ήταν καλό παιδί».


[There are no radio stations in the database]