Θάνατος τριών παιδιών: Η μητέρα δυο μήνες από τον θάνατο της Ιριδας έψαχνε για ταβερνάκια και χαλαρό ποτάκι

22 Φεβρουαρίου 2022

Συνεχίζεται το θρίλερ με τον θάνατο των 3 παιδιών στην Πάτρα, την ώρα που γίνονται γνωστά περιστατικά που αφορούν την μητέρα.

Η μητέρα των κοριτσιών, της Τζωρτζίνας, της Μαλένας και της Ίριδας, ήταν ιδιαίτερα δραστήρια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συνήθιζε να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της, ενώ ζητούσε γενικότερα συμβουλές και πληροφορίες.

Η 33χρονη σε αναρτήσεις της στην ομάδα με μαμάδες που μιλούσε μετά τον χαμό της Μαλένας τον Απρίλιο του 2019, εξέφραζε την ανάγκη να πάρει συμβουλές από άλλες γυναίκες για το πού θα μπορούσε να πιει ποτό, ή που θα έχει καλές ταβέρνες στην Καστοριά, στο τριήμερο που θα πήγαινε με τον σύζυγό της.

Όπως αποκάλυψε το ρεπορτάζ του Tlive στους δύο μήνες από τον χαμό της κόρης της, Ιριδας, η Ρούλα Πισπιρίγκου αναζητούσε πληροφορίες για καλά μαγαζιά εστίασης στην πόλη, όπου θα έπαιζε ποδόσφαιρο ο σύζυγός της.

Σε άλλα posts στο group των μαμάδων, έψαχνε πληροφορίες για το επίδομα γέννησης…

Προβληματισμό προκάλεσαν και αναρτήσεις της στην ίδια ομάδα στο facebook, σύμφωνα με το Tlive όταν γνωστοποίησε σε άλλες μαμάδες ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

“Καλησπέρα σας, έχει κάποια μανούλα εμπειρία καρκίνου των ωοθηκών; Ή οριακή κακοήθεια των ωοθηκών να συζητήσουμε κάποιες απορίες μου;” είχε γράψει χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, ένα μέλος της ομάδας της είχε απαντήσει, με την 33χρονη να χαρακτηρίζει το δικό της πρόβλημα υγείας ως ιδιάζουσα περίπτωση, λέγοντας πως διαγνώστηκε την ίδια ημέρα, δηλαδή στις 12/4/2017. Ένα άλλο μέλος της ομάδας είχε ρωτήσει τότε τη μητέρα πώς έγινε η διάγνωση της, με την ίδια να απαντά ότι το ανακάλυψε μέσα από ένα τεστ παπ.

Ιατρικές πηγές, πάντως, σημείωσαν στο T-live πώς κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ. “Δεν υπάρχει αυτό, δεν υφίσταται. Δεν έχει γίνει ποτέ τέτοια διάγνωση. Δεν υπάρχει πρώτο στάδιο στον καρκίνο των ωοθηκών” λένε χαρακτηριστικά στην εκπομπή του Alpha.


[There are no radio stations in the database]