Το σημερινό αστυνομικό δελτίο με την Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη

21 Φεβρουαρίου 2022

Στην εκπομπή “Εδώ στα Δυτικά” με τον Αναστάση Ατζάμπο, για τις νέες εξελίξεις της επικαιρότητας στο αστυνομικό δελτίο, μίλησε η Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη στο planetwebradio.gr. 

Νέα μέτρα για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας

Πρόσθετες νομοθετικές πρωτοβουλίες της ελληνικής κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας ανακοινωσαν οι αρμόδιοι υπουργοί των υπουργείων Δικαιοσύνης, προστασίας του Πολίτη και Αθλητισμού.

•Απευθείας φυλακή οι χούλιγκανς σύμφωνα με το νέο δόγμα μηδενικής ανοχής της κυβέρνησης Απέναντι στην ομαδική βίας.

•Κατάργηση συνδέσμων και δημιουργία λεσχών για φιλάθλους •Δημιουργία Αριθμών Μητρώων για τους φιλάθλους με ευθύνη των ΠΑΕ

•Τοποθέτηση καμερών παντού

Γυναικοκτονία στα Ιωάννινα

Την ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου Πρόκειται για μία 79χρονη γυναίκα η οποία ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τον σύζυγό της.

Δυνάμεις της Αστυνομίας και διασώστες του ΕΚΑΒ βρέθηκαν στο σπίτι του θύματος. Στο σημείο βρισκόταν και ο 69χρονος σύζυγος της, ο οποίος, μιλώντας αργότερα στους αστυνομικούς, παραδέχθηκε πως ξυλοκόπησε τη σύζυγό του, υποστηρίζοντας πως δεν ήθελε να την σκοτώσει. Αιτία ήταν ο καβγάς που προηγήθηκε.

Τοίχος καταπλάκωσε 22χρονο στη Λάρισα

Η τραγική είδηση του θανάτου ενός 22χρονου φοιτητή το πρωί της Κυριακής στο κέντρο της Λάρισας. Ειδικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο νεαρός καταπλακώθηκε από τοίχο που κατέρρευσε από παλαιό κτίσμα στο κέντρο της πόλης.

Ο φοιτητής επέστρεφε μετά από διασκέδαση με δύο ακόμα φίλους του, όταν κλώτσησε τη μεταλλική πόρτα του εγκαταλελειμμένου σπιτιού.

Το τοιχίο που στήριζε την πόρτα κατέρρευσε και τον χτύπησε στο κεφάλι.

Χτύπησαν και λήστεψαν οδηγό ταξί στη Θεσσαλονίκη

Χθες το πρωί τρία νεαρά άτομα επιβιβάστηκαν στο ταξί του θύματος και του αφαίρεσαν ένα tablet και το κινητό του τηλέφωνο αφού πρώτα του επιτέθηκαν και στη συνέχεια εγκατέλειψαν το ταξί πετώντας το όχημα πέτρες αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προκληθούν φθορές στο αυτοκίνητο.

Είναι το δεύτερο περιστατικό που συμβαίνει σε οδηγό ταξί το τελευταίο διάστημα.

Πτολεμαΐδα: Έθαψαν γυναίκα αντί για τον πατέρα του

Την οργή και τον θυμό του εκφράζει ένας γιος, ο οποίος καταγγέλλει ότι από λάθος τρίτων έθαψαν άλλον νεκρό αντί για τον πατέρα του.

Ο ίδιος αποκαλύπτει ότι στην κηδεία του πατέρα του, του έδωσαν τη σορό μιας γυναίκας την οποία έψαχναν να κηδέψουν, αλλά ήδη ήταν θαμμένη στη θέση του πατέρα του.

Ο ίδιος αν και φανερά εκνευρισμένος και απογοητευμένος δεν επιθυμεί τη δίωξη κανενός σημειώνοντας ότι ο πόνος της απώλειας των γονιών είναι υπεράνω όλων.

Ακούστε παρακάτω το αστυνομικό δελτίο:


[There are no radio stations in the database]