Το σημερινό αστυνομικό δελτίο με την Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη

18 Φεβρουαρίου 2022

Στην εκπομπή “Εδώ στα Δυτικά” με τον Αναστάση Ατζάμπο, για τις νέες εξελίξεις της επικαιρότητας στο αστυνομικό δελτίο, μίλησε η Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη στο planetwebradio.gr.

Μια ηλικιωμένη γυναίκα επιχείρησε να κλέψει τρόφιμα αξίας 30 ευρώ από καταστήματα γνώστης αλυσίδας σουπερμάρκετ.

Όταν η γυναίκα έγινε αντιληπτή από τον υπεύθυνο στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία. Αρκετοί από τους παρευρισκόμενους πελάτες ακούγοντας προθυμοποιήθηκαν να πληρώσουν εκείνοι και να μείνει εκεί το θέμα. Αλλά, οι υπεύθυνοι του καταστήματος δεν το δέχτηκαν. Λίγα λεπτά αργότερα ήρθαν οι αστυνομικοί, οι οποίοι είπαν στους υπεύθυνους να πληρώσουν τα τρόφιμα οι ίδιοι και να σταματήσουν οι νόμιμες διαδικασίες.

Ωστόσο, αυτό δεν μπορούσε να συμβεί σύμφωνα με την αυστηρή πολιτική της εταιρείας. Η ηλικιωμένη όταν έφτασε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής δήλωσε στις Αρχές πως προέβη σε αυτήν την πράξη, καθώς αντιμετωπίζει μεγάλα οικονομικά προβλήματα, ενώ πληρώνει ένα μεγάλο ποσό σε στεγαστικό δάνειο για να μην της πάρουν το σπίτι.

Η γιαγιά φοβούμενη τον διασυρμό της προσπάθησε να αυτοκτόνησει με χάπια. Η γιαγιά οδηγήθηκε στο νοσοκομείο.

Τελικά, η μήνυση κατά της ηλικιωμένης αποσύρθηκε από το υπουργείο Ανάπτυξης. Παρόλα αυτά η συλλογικότητα “Ρουβίκωνας” τα ξημερώματα της Παρασκευής πραγματοποίησε ΝΤΟΥ στο κατάστημα Lidl στο Ίλιον κάνοντας το γυαλιά καρφιά με τη χρήση βαριοπουλας

Νέο επεισόδιο με χούλιγκαν στην Ελευσίνα

Το περιστατικό αφορά στον άγριο ξυλοδαρμό ενός 19χρονου και έναν 22χρονου στην Ελευσίνα από 15 άτομα. Ο 19χρονος γρονθοκοπήθηκε, όμως, κατάφερε να το βάλει στα πόδια, ενώ ο 22χρονος δεν στάθηκε τόσο τυχερός αφού δέχτηκε κλωτσιές στο κεφάλι.

Οι δράστες πρώτα του αφαίρεσαν το πορτοφόλι και στην συνέχεια τον άφησαν αιμόφυρτο στο έδαφος.

Ηλιούπολη: Άνδρας τράβηξε τα μαλλιά 6χρονης και προσπάθησε να τη βιάσει

Τον απόλυτο τρόμο έζησε ένα κοριτσάκι 6 μόλις ετών στην Ηλιούπολη όταν ένας άγνωστος το πλησίασε και τα άρπαξε από τα μαλλιά. Η μητέρα βλέποντας το σκηνικό, έτρεξε και έβαλε τις φωνές, με τον άντρα να τρέπεται σε φυγή.

Όπως αποκάλυψε η 6χρονη στη μητέρα της, ο άντρας κυκλοφορούσε με τα γεννητικά του όργανα σε κοινή θέα. Η αστυνομία αναζητά τον δράστη, από κάμερες ασφαλείας.

Εκρηκτικός μηχανισμός σε πολυκατοικία που διαμένουν αστυνομικοί

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Πέμπτης στο Παγκράτι έπειτα από έκρηξη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού σε πολυκατοικία.

Στην πολυκατοικία διαμένουν τέσσερις αστυνομικοί σε διαφορετικά διαμερίσματα, που υπηρετούν σε νευραλγικές υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. Οι πρώτες εκτιμήσεις των Αρχών κάνουν λόγο για προμελετημένη επίθεση, καθώς έγινε γνωστό ότι στην εν λόγω πολυκατοικία διαμένουν οι αστυνομικοί.

Συμμορία με άρωμα…γυναίκας

Θηλυκή συμμορία που έμπαινε στα σπίτια ηλικιωμένων και τους «έγδυνε». Αυτή η συμμορία γένους θηλυκού εξαρθωθηκε από την Ασφάλεια Εξαρχείων. Σύμφωνα με την καταγγελία ενός ηλικιωμένου, τρεις γυναίκες τον εξαπάτησαν και του ξαφρισαν 9.000 μέσα από το σπίτι του.

Ακούστε εδώ ολόκληρο το ρεπορτάζ απο την Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη:


[There are no radio stations in the database]