Σιμόν Λεβιέβ: Ο απατεώνας του Tinder θέλει δική του εκπομπή γνωριμιών στο Χόλιγουντ

18 Φεβρουαρίου 2022

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι θα είναι ο πρωταγωνιστής μιας εκπομπής, όπου  «οι γυναίκες θα ανταγωνίζονται για την αγάπη του»

Ο Shimon Hayut, ο άνθρωπος που με τις απάτες του ενέπνευσε τους δημιουργούς του Netflix και το «The Tinder Swindler», θέλει να εκμεταλλευτεί τη φήμη που έχει αποκτήσει από το ντοκιμαντέρ και ψάχνει τρόπους να κερδίσει… πάλι χρήματα.

Ο Hayut, στρέφει πλέον το βλέμμα του και στο Χόλιγουντ και σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο με τη διάσημη μάνατζερ, Τζίνα Ροντρίγκεζ.

Ο Ισραληινός που έγινε γνωστός επειδή κατάφερε να εξαπατήσει γυναίκες για εκατομμύρια δολάρια αφού ταίριαξε μαζί τους στο Tinder, φέρεται να θέλει να πρωταγωνιστήσει στη δική του εκπομπή γνωριμιών όπου «οι γυναίκες ανταγωνίζονται για την αγάπη του».

Ένα άλλο πιθανό σενάριο που βρίσκεται υπό συζήτηση, είναι ένα podcast, στο οποίο το «αντικείμενο του πόθου», θα μοιραστεί ιστορίες από τα πετυχημένα και μη ραντεβού του με γυναίκες. 

Στον απόηχο της κυκλοφορίας του “The Tinder Swindler“, ο Hayut, αποκλείστηκε από τις εφαρμογές γνωριμιών. Διέγραψε επίσης, τον λογαριασμό του στο Instagram αφού το ντοκιμαντέρ έλαβε μεγάλες διαστάσεις παγκοσμίως.

Ωστόσο, ο ίδιος φαίνεται να προσπαθεί να εξασφαλίσει την παρουσία του στα social media, αφού πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι κυκλοφορεί στο TikTok, με όνομα χρήστη @simon_leviev_official.

Ο λογαριασμός αυτός, έχει μέχρι τώρα περισσότερους από 169.000 ακόλουθους, αλλά ορισμένοι θεωρούν ότι πρόκειται για ψεύτικο προφίλ μιας και η αυθεντικότητά του δεν έχει επαληθευτεί.


[There are no radio stations in the database]