Ανοιξιάτικος ο καιρός σήμερα: Ανεβαίνει η θερμοκρασία έως 19 βαθμούς – Η πρόγνωση για κάθε περιοχή

18 Φεβρουαρίου 2022

Ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας αναμένεται για σήμερα, Παρασκευή, ενώ αίθριος θα είναι γενικά ο καιρός. Οι θερμοκρασίες θα είναι ελαφρά υψηλές για την εποχή, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν έως 6 μποφόρ στο Αιγαίο.

Πιθανότητα πρόσκαιρων ασθενών βροχών υπάρχει για τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι συγκεντρώσεις ατμοσφαιρικής σκόνης θα είναι σχετικά αυξημένες στο Αιγαίο.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -2 έως 12 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 2 έως 16, στη Θεσσαλία από 2 έως 17, στην Ήπειρο από 0 έως 16, στη Στερεά από 2 έως 16, στην Πελοπόννησο από 3 έως 17, στα νησιά του Ιονίου από 5 έως 16, στα νησιά του Αιγαίου από 8 έως 16 και στην Κρήτη από 5 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από νοτιοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ, όμως σταδιακά έως το απόγευμα θα στραφούν από Βορρά προς Νότο σε βορειοδυτικούς 4 έως 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ.

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ και από το απόγευμα βόρειοι με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 07 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Η ορατότητα τις πρώτες πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 06 έως 16 βαθμούς Κελσίου.


[There are no radio stations in the database]