Λάρισα: Μάνα ξέσπασε στον δολοφόνο του γιου της – Τον χτύπησε με την τσάντα της στο κεφάλι

17 Φεβρουαρίου 2022

O εφιάλτης της δολοφονίας του 21χρονου μονάκριβου γιου της, από το μαχαίρι ενός “απατημένου” συζύγου και τη σκύλεση της σορού του, που στη συνέχεια ο δολοφόνος έκαψε προκειμένου να σβήσει τα ίχνη του, αναβίωσε για τη χαροκαμένη μάνα του νεαρού στα δικαστήρια της Λάρισας.

Την περασμένη Τετάρτη ξεκίνησε στο Εφετείο η δίκη για τη δολοφονία ενός 21χρονου σερβιτόρου, τον οποίο σκότωσε και στη συνέχεια έκαψε ο 37χρονος – τότε – “απατημένος σύζυγος” της ερωμένης του νεαρού, στις 24 Ιουλίου 2015.

Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα onlarissa.gr, η πρώτη ημέρα της ακροαματικής διαδικασίας χαρακτηρίστηκε από την κατάθεση της 48χρονης μάνας του αδικοχαμένου παιδιού.

Κατάθεση που ξεκίνησε με τη μάνα να ζητά να παραμείνει η ισόβια κάθειρξη του δολοφόνου και επεισοδιακά ολοκληρώθηκε, όταν αποχωρώντας η 48χρονη χτύπησε με την τσάντα της στο κεφάλι τον δολοφόνο του γιου της, ενώ καθόταν στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Χτύπημα στο οποίο δεν αντέδρασε ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος, με την υπεράσπισή του τη στιγμή της έντασης να προαναγγέλλει την υποβολή μήνυσης και να ζητά τη σύλληψη της μάνας, στο πλαίσιο του αυτοφώρου για εξύβριση και σωματική βλά­βη.

Η μητέρα του 21χρονου, αισθανόμενη αδιαθεσία, διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τελικά στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο, όπου εισήχθη τελικά στην Καρδιολογική Κλινική για πε­ραιτέρω εξετάσει.

ΠΗΓΗ:https://www.onlarissa.gr/2022/02/17/larisa-mana-xespase-ston-dolofono-tou-giou-tis-anavionei-i-viaii-dolofonia-tou-21chronou-ton-opoio-skotose-kai-ekapse-o-antras-tis-eromenis-tou/


[There are no radio stations in the database]