Σοκ στην Κρήτη: Θείος βίαζε και έδερνε την 11χρονη ανιψιά του

16 Φεβρουαρίου 2022

Το αποκάλυψε η μικρή στη δασκάλα της

Εντεκάχρονη ζούσε επί τρία χρόνια καθημερινά τον εφιάλτη, στα χέρια ενός θείου , ο οποίος τη βίαζε και την κτύπαγε καθημερινά . Λίγες ημέρες μετά από την αποκάλυψη της δολοφονίας του μικρού Ανδρέα από τη σύγχρονη “Μήδεια” μητέρα του και τον σύντροφό της, μια νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίηση ανηλίκου αυτή τη φορά, προκαλεί σοκ.

Από την ημέρα που ήρθε στο κόσμο έως και τα έντεκα της χρόνια, ζει έναν πραγματικό εφιάλτη.

Το κορίτσι είναι ορφανή από πατέρα, με μητέρα εξαρτημένη από τα ναρκωτικά και έναν θείο ο οποίος υποτίθεται πώς ανέλαβε την επιμέλεια της τα τρία τελευταία χρόνια, για να τη μεγαλώσει σ΄ ένα “υγιές ” οικογενειακό περιβάλλον. Αλλά αντ΄αυτού την κακοποιούσε σεξουαλικά και σωματικά, αφήνοντας τη ταυτόχρονα βρώμικη και νηστική, τα τρία τελευταία χρόνια.

Το 11χρονο – σήμερα κορίτσι – μην αντέχοντας άλλο τον καθημερινό εφιάλτη και έχοντας εμπιστευτεί τη δασκάλα του στο δημοτικό, η οποία καιρό τώρα το έβλεπε να πηγαίνει βρώμικο, νηστικό και κτυπημένο στο πρόσωπο και το σώμα, της εξιστόρησε τα όσα τραγικά ζούσε στα χέρια του θείου – “τέρατος”.

Το παιδί νοσηλεύεται σήμερα στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου, υπό αστυνομική προστασία ενώ ο κατηγορούμενος, 58 χρονών διαζευγμένος και πατέρας τεσσάρων παιδιών, συνελήφθη και οδηγείται την Τετάρτη στον Εισαγγελέα Αγίου Νικολάου.


[There are no radio stations in the database]