Naomi Campbell: Ποζάρει στη βρετανική Vogue με την κορούλα της – Ελάχιστοι γνώριζαν τι είχα στο μυαλό μου

15 Φεβρουαρίου 2022

Στη βρετανική Vogue φωτογραφίζεται η Ναόμι Κάμπελ (Naomi Campbell) αλλά αυτή η φωτογράφιση έχει κάτι διαφορετικό. Μαζί της στο εξώφυλλο του περιοδικού είναι και η μικρούλα κόρη της την οποία κρατάει τρυφερά αγκαλιά. Πολλά ειπώθηκαν για το πώς έγινε μητέρα η «γαζέλα» της πασαρέλας, που λίγο πριν ανακοινώσει την απόκτηση της κόρης της, πόζαρε πιο αδύνατη από ποτέ για γνωστό οίκο μόδας.

Είναι μια από τις πιο επιδραστικές φιγούρες του κόσμου της μόδας. Υπήρξε το πρώτο μαύρο μοντέλο που κόσμησε τα εξώφυλλα του γαλλικού Vogue και του Time, αλλά και ένα από τα πρώτα supermodel της βιομηχανίας της μόδας. Την ανακοίνωση ότι έγινε μητέρα έκανε τον περασμένο Μάιο με μία ανάρτησή της στο Instagram: «Μια όμορφη μικρή ευλογία με επέλεξε να γίνω η μητέρα της. Είναι μεγάλη τιμή που έχω αυτήν την ευγενική ψυχή στη ζωή μου, δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω τον δια βίου δεσμό που τώρα μοιράζομαι μαζί σου, άγγελέ μου. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αγάπη» είχε γράψει η Κάμπελ.

Ναόμι Κάμπελ για την κόρη της: «Είναι ό,τι καλύτερο έχω κάνει ποτέ»

«Δεν υιοθετήθηκε, είναι το βιολογικό μου παιδί», δήλωσε στη συνέντευξη για το τεύχος Μαρτίου της βρετανικής Vogue η Ναόμι Κάμπελ. Η 51χρονη επιχειρηματίας παραδέχτηκε ότι η μητρότητα «είναι το καλύτερο πράγμα που έχω κάνει ποτέ». «Πάντοτε γνώριζα ότι μία μέρα θα αποκτήσω ένα παιδί» είπε η Ναόμι. 

«Είναι η μεγαλύτερη ευλογία που θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ», υπογράμμισε η Ναόμι Κάμπελ για τη μητρότητα, συμπληρώνοντας για την κόρη της: «Κοιμάται πολύ καλά, δεν κλαίει σχεδόν ποτέ. Μόλις άρχισε να κουνιέται, κάτι που είναι διασκεδαστικό. Γελάει πολύ, σχεδόν μιλάει. Ίσως περπατήσει πριν μπουσουλήσει. Και έχει ήδη έξι δόντια». Και όπως η Ναόμι Κάμπελ έτσι και η κόρη της, προσέχει το στιλ της από τώρα! «Έχει μια πολύ ωραία ντουλάπα χάρη σε τόσους πολλούς σχεδιαστές και φίλους που της έστειλαν υπέροχα πράγματα, αλλά τα παιδιά μεγαλώνουν γρήγορα, έτσι δεν είναι;», είπε η Ναόμι Κάμπελ.

Στη συνέντευξή της εξήγησε ότι δεν γνώριζαν πολλοί ότι σχεδίαζε να γίνει γονιός, τονίζοντας: «Υπολογίζω στα δάχτυλα του ενός χεριού μου τον αριθμό των ανθρώπων που γνώριζαν». Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, η Ναόμι ανέφερε ότι εξακολουθεί να αγαπά το μόντελινγκ, ωστόσο παραδέχτηκε ότι όσο μεγαλώνει τόσο πιο νευρική γίνεται. Θυμίζουμε ότι όταν η Ναόμι μεσουρανούσε στις πασαρέλες είχε κατηγορηθεί για κακή και επιθετική συμπεριφορά κατά των συνεργατών της, ενώ υπήρξε και μία μήνυση για ένα… κινητό τηλέφωνο που πέταξε στο κεφάλι της γραμματέως της. 

«Ακόμα το απολαμβάνω, αλλά μου προκαλεί νεύρα!», εξήγησε η Ναόμι Κάμπελ, τονίζοντας πως «η κόρη μου έρχεται πρώτη. Ό,τι κάνω, το κάνω για εκείνη, αυτό είναι και τέλος. Είναι τόσο ανιδιοτελές, έτσι δεν είναι;» Σε συνέντευξή της το 2017 η Ναόμι είχε δηλώσει ότι πάντα επιθυμούσε να αποκτήσει ένα παιδί και τώρα με την εξέλιξη της επιστήμης θεωρεί ότι μπορεί να το κάνει όταν το επιθυμεί!


[There are no radio stations in the database]