«14 Φλεβάρη πάντοτε μαζί μακάρι»

14 Φεβρουαρίου 2022

Έφτασε η γιορτή των ερωτευμένων και τα ανθοπωλεία και τα «σοκολατο-μαγαζάκια» είναι έτοιμα να σας υποδεχτούν. Κακά τα ψέματα, σήμερα το τριαντάφυλλο και η Lacta εξαφανίζεται. Όμως, δεν είναι μόνο αυτά, παρακάτω θα δεις πολλές εναλλακτικές.. Σήμερα είναι η μέρα που λίγο πολύ μας αρέσει να κάνουμε δωράκια και εκπλήξεις στους αγαπημένους μας, κάποιοι όμως μπορεί να βρίσκονται μακριά αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν λύσεις… Παρακάτω θα δεις μερικές προτάσεις για να φτιάξεις σήμερα την ημέρα του αγαπημένου σου προσώπου..

*Morning
Ξύπνησε λίγο νωρίτερα, ετοίμασε πρωινό, φτιάξε καφέ και άρχισε να γράφεις σε χαρτάκια τους λόγους που τον/την αγαπάς. Κόλλησε τα στον καθρέπτη και μόλις ξυπνήσει, πίστεψε με θα χαμογελάει όλη μέρα..
*Αναβίωσε το πρώτο
Κλείσε ένα ραντεβού κρυφά από την σχέση σου εκεί που γνωριστήκατε ή που τα φτιάξατε (whatever), παραγγείλτε ακριβώς τα ίδια και γενικά ζήστε την πρώτη σας συνάντηση, ξανά! Για να ερωτευτείτε ξανά ο ένας τον άλλον αναβιώστε το πρώτο σας ραντεβού, εκείνο που σας έκανε να ερωτευτείτε.
*Spa therapy και το εννοώ
Ένας τρόπος για να χαλαρώσετε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι να κλείσετε ένα μασάζ για δύο σε κάποιο spa της περιοχής σας. Διαφορετικά, μπορείτε απλά να κάνετε μασάζ ο ένας στον άλλον.
*Σοκολάτα όλη μέρα
Αυτή θα ήμουν εγώ αλλά ξέρω πως θα ακούσω κατσάδα, το γνωστό του αγοριού μου «Πάλι σοκολάτα βρε αγάπη μου» και η απάντηση μου φυσικά «άσε με να φάω βρε άνθρωπε πωπω»…Αλλά τέλος πάντων, αυτό που θέλω να πω είναι ότι κάντε ένα μικρό δωράκι στον σύντροφό σας κάθε 2-3 ώρες. Βάλτε σε διάφορα μέρη του σπιτιού μικρά σοκολατάκια έτσι ώστε να τα βρίσκει και να σκέφτεται πόσο πολύ τον αγαπάτε και πόσο ξεχωριστός είστε σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Ή ακόμη καλύτερα πηγαίνετε να φάτε fondi!! Πραγματικά ναι -ξέρω τι σκέφτηκες. Α-Π-Ο-Λ-Α-Υ-Σ-Η ειδικά άμα έχει φράουλες άσε φίλη λιγούρες βραδιάτικα.
*Δείτε τις «50 Αποχρώσεις του Γκρι»
Αν διαβάσατε τα βιβλία και θέλετε να δείτε πώς έχουν μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη μπορείτε να δείτε μια από τις 3 ταινίες ή να τις ξανά δείτε σιγά. Φανταζόμαστε μετά το τέλος της ταινίας, οι διαθέσεις σας θα είναι ανάλογες.
*Μόνοι στο σπίτι
Και τι πειράζει να κάτσεις σπίτι, δεν έγινε κάτι, ίσα-ίσα και οικονομία, όχι πλάκα κάνω δεν ήρθα για να σου μιλήσω για αποταμίευση. Είναι κοινώς γνωστό πως ο έρωτας περνάει από το στομάχι και εμείς επαυξάνουμε, για αυτό τι καλύτερο από ένα ρομαντικό – ή και όχι – δείπνο στο σπίτι; Αν έχεις ταίρι τότε επίλεξε το αγαπημένο του φαγητό και συνόδευσε το με ένα εύγευστο μπουκάλι κρασί και σοκολατάκια. Ύστερα δείτε μαζί ρομαντικές ταινίες ή κάντε τη διαφορά επιλέγοντας ένα θρίλερ.
*Αν πάλι είσαι μόνη τότε κάλεσε τη παρέα σου για ένα αντί – valentine’s day φαγοπότι μέχρι πρωίας.

*Μονοήμερη απόδραση την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου
Και αν αναρωτιέσαι ακόμα “πώς να περάσω τον Άγιο Βαλεντίνο”, τότε μια από τις αγαπημένες μας επιλογές για τη γιορτή των ερωτευμένων είναι τα ταξίδια! Κάντε μια μονοήμερη απόδραση από τη ρουτίνα και τη πόλη και γνωρίστε ένα καινούριο μέρος μαζί. Μια εκδρομή είναι πάντα καλοδεχούμενη εξάλλου, πόσο μάλλον μια ερωτική μέρα σαν κι αυτή! Αν πάλι δεν θέλετε να είστε δυο ερωτευμένα πιτσουνάκια και απολαμβάνετε τη μεγάλη παρέα κανονίστε πολλά άτομα μια


Άδραξε τις ευκαιρίες για να γιορτάσεις και να φτιάξεις όμορφες αναμνήσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Δεν έχει σημασία αν πιστεύεις ή όχι στην ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Δες το σαν αφορμή για λίγο παραπάνω διασκέδαση και ένα διάλειμμα από την καθημερινή ρουτίνα. Είμαστε σίγουροι ό,τι θα απολαύσεις την κάθε στιγμή με τον δικό σου ρομαντικό τρόπο, μια εκδρομή. Θα σας μείνει σίγουρα αξέχαστη!
*Netflix και πάλι Netflix
Την βραδιά του Βαλεντίνου θα την περάσω στο σπίτι χωρίς την σχέση μου, θα παραγγείλουμε τα ίδια, θα βάλουμε την ίδια ταινία και έτσι θα είναι σαν να είμαστε μαζί.. Ακόμη και να βρίσκεσαι σε σχέση από απόσταση, κάνε μια κίνηση στείλε λουλούδια, αφιέρωσε του ένα τραγούδι, παράγγειλε μέσω e-food το αγαπημένο γεύμα του/της και κάνε αυτή την μοναδική ημέρα σαν να είστε μαζί.
*Family
Σε περίπτωση που είστε παντρεμένοι και έχετε οικογένεια ή υποχρεώσεις, ακόμη και ένα τριαντάφυλλο θα κάνει τον άνθρωπο σας χαρούμενο….

Μην ξεχνάτε πως δεν πρέπει να περιμένουμε πάντα αυτήν την ημέρα, για να δείξουμε την αγάπη μας. Αγαπήστε ελεύθερα και δείξτε το κάθε μέρα!


[There are no radio stations in the database]