Το σημερινό αστυνομικό δελτίο από την Κέλλυ Σαουάχ- Μαραγκουδάκη

14 Φεβρουαρίου 2022

Στην εκπομπή “Eδώ στα Δυτικά” με τον Αναστάση Ατζάμπο, μίλησε η Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη για τις νέες υποθέσεις της επικαιρότητας, στο planetwebradio.gr

ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ-ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

Το δρόμο της φυλακής πήραν μετά την απολογία τους οι δύο ιδιοκτήτριες του γηροκομείου-κολαστηριου στα Χανιά και οι γιατροί, ενώ ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι δύο νοσηλεύτριες και ο γραμματέας της δομής.

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΜΗΔΕΙΑ ΣΤΗ ΚΥΨΕΛΗ

Μια αδιανόητη υπόθεση δολοφονίας στην Κυψέλη ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Όπως έγινε γνωστό μια γυναίκα σκότωσε τον επτάχρονο γιό της μαζί με τον σύντροφό της και έκρυβαν για 5 χρόνια το πτώμα του παιδιού.

Το 7χρονο αγοράκι βρήκε τραγικό θάνατο, όταν ο Πολωνός οικοδόμος τον φίμωσε με μονωτική ταινία για να το τιμωρήσει, ενώ η Ελληνίδα μητέρα του έπαιζε ακριβώς δίπλα παιχνίδια στον υπολογιστή.

Όταν το αγοράκι ξεψύχησε της είπε με ψυχρή φωνή «Θα το τακτοποιήσω» και η ίδια τον βοήθησε. Ο 34χρονος δολοφόνος, κατασκεύασε μια τσιμεντένια λάρνακα και τοποθέτησε το άψυχο κορμάκι του παιδιού.

Το απίστευτο είναι ότι όταν άλλαξαν σπίτι, τοποθέτησε τα οστά του παιδιού σε μια εργαλειοθήκη και τα κουβαλούσε μαζί του όταν πήγαινε για δουλειά.

ΔΙΚΗ ΤΟΠΑΛΟΥΔΗ ΕΛΕΝΗ

Ο βιασμός και η άγρια δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στο Ρόδο, το Νοέμβριο του 2018, θα απασχολήσει τους τακτικούς και λαϊκούς δικαστές του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου. Στο ειδώλιο ξανά λοιπόν μετά τα ισόβια οι δύο νεαροί καταδικασθέντες.

Θα δικαστούν για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συναυτουργία και για βιασμό.

Και σε αυτή τη δίκη και οι δυο θα κληθούν να δώσουν απαντήσεις για τη συμμετοχή τους στο φρικτό έγκλημα, κάτι που δεν έκαναν στη πρωτοβάθμια δίκη, καθώς ο ένας έριχνε τις ευθύνες στον άλλον.

ΒΌΜΒΕΣ ΜΟΛΟΤΟΦ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ

Επιθέσεις με βόμβες μολότοφ δέχτηκαν για ένα βράδυ ακόμα αστυνομικοί στα Εξάρχεια. Περίπου 50 κουκουλοφόροι έστησαν ενέδρες και κατάφεραν, να επιτεθούν σε αστυνομικούς της ομάδας ΔΡΑΣΗ, αλλά και σε αστυνομικούς διμοιρίας, στην οδό Κωλέττη, στη Σόλωνος καθώς επίσης και στη Ζωοδόχου Πηγής.

Οι Αρχές υποψιάζονται ότι οι καταδρομικές επιθέσεις κατά της ζωής των αστυνομικών θα συνεχιστούν.

Ακούστε ολόκληρο το αστυνομικό δελτίο καιρού με την Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη:


[There are no radio stations in the database]