Δολοφονία 7χρονου στην Κυψέλη: Δύο φορές η αδελφή του είχε σημάνει συναγερμό για την εξαφάνισή του, αλλά δεν έγινε τίποτα

14 Φεβρουαρίου 2022

Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η υπόθεση της δολοφονίας του 7χρονου Ανδρέα στην Κυψέλη, από τον 33χρονο Πολωνό σύντροφο της μητέρας του.

Η 29χρονη μητέρα ήταν μπροστά στην άγρια κακοποίηση του παιδιού από τον σύντροφό της. Όμως, όχι μόνο δεν αντιδρούσε και δεν έκανε τίποτα για να βοηθήσει το γιο της που εξέπνευσε τελικά με μαρτυρικό τρόπο, αλλά έπαιζε και ηλεκτρονικά στον υπολογιστή της στο διπλανό δωμάτιο, όπως είπε η ίδια στους αστυνομικούς.

Η 10χρονη αδελφή του Ανδρέα είχε μιλήσει για την εξαφάνισή του

Υπενθυμίζεται ότι, το άτυχο αγόρι είχε και μία αδελφή, η οποία πλέον βρίσκεται σε ανάδοχη οικογένεια. Η αδελφή του Ανδρέα, όταν πήγαινε στην τετάρτη Δημοτικού είχε εκμυστηρευτεί στη δασκάλα της ότι είχε εξαφανιστεί ο αδερφός της από το σπίτι. Η εκπαιδευτικός με τη σειρά της ενημέρωσε τη διευθύντρια του σχολείου, η οποία τελικά απευθύνθηκε στην υπηρεσία ανηλίκων ΕΛ.ΑΣ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star ωστόσο, η υπόθεση φαίνεται να μην είχε συνέχεια.

Αυτή, ωστόσο σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν ήταν η μοναδική φορά που η αδελφή του Ανδρέα εξέφρασε την ανησυχία της για την τύχη του αδερφού της. Το κοριτσάκι επέμεινε και στους ανάδοχους γονείς της για την εξαφάνιση, με αποτέλεσμα και αυτοί να απευθυνθούν στην ΕΛΑΣ. Τότε οι έρευνες οδήγησαν στην αποκάλυψη ότι ο βιολογικός πατέρας των παιδιών ήταν σε ψυχιατρική κλινική στην Πολωνία, γεγονός που σήμανε συναγερμό, καθώς δεν θα μπορούσε ο ίδιος να έχει μαζί του τον 7χρονο, όπως επέμενε να ισχυρίζεται η σύζυγός του και μητέρα του αγοριού.


[There are no radio stations in the database]