Το σημερινό αστυνομικό δελτίο με την Κέλλυ- Σαουάχ- Μαραγκουδάκη

11 Φεβρουαρίου 2022

1)ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ ΚΑΜΠΑΝΟΥ – ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Ξεδιπλώνεται σιγά σιγά όλο το κουβάρι της υπόθεσης και ο ρόλος που είχε ο κάθε δράστης στη δολοφονία του Άλκη Καμπανού. Παραδόθηκε στις Αρχές ο 20χρονος φυγάς για τον οποίο εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης από την ΕΛ.ΑΣ. Νέα στοιχεία προκύπτουν από τις έρευνες οι οποίες αποκαλύπτουν ότι σημαντικότατο ρόλο έχει και ο 12ος δράστης, ενώ οι Αρχές ψάχνουν και ένα 13ο άτομο! Το 12ο άτομο που φέρεται να συμμετείχε στη δολοφονική επίθεση φαίνεται ότι είναι θέμα χρόνου να εντοπιστεί.

Ένα άλλο αποκαλυπτικό στοιχείο είναι ότι υπάρχει αναφορά της ΕΛ.ΑΣ., σύμφωνα με την οποία στο όχημα των σκληρών, αυτό δηλαδή που είχε οδηγό τον 12ο δράση, μπορεί να επέβαινε και πέμπτο άτομο. Εάν ισχύει αυτό τότε έχουμε ακόμα ένα άτομο, το 13ο, που δεν ταυτοποιήθηκε και συμμετείχαν στην επίθεση

2) ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

Αποκαλυπτικά είναι τα όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την δράση της εγκληματικής οργάνωσης, η οποία εδώ και 12 χρόνια δεν δίσταζε να οδηγεί στο θάνατο ηλικιωμένους που ήταν σε μονάδα φροντίδας με σκοπό τα μέλη της να τους αρπάζουν τα χρήματά τους.

Σε ενάμιση χρόνο μάλιστα σημειώθηκαν 70 θάνατοι. Μετά από εντολή του εισαγγελέα, οι αρχές ασφαλείας στην Κρήτη άρχισαν προκαταρκτική έρευνα και συνολικά 37 άτομα που εργάζονταν στο συγκεκριμένο κέντρο φιλοξενίας ηλικιωμένων θα έρθουν αντιμέτωπα με την Δικαιοσύνη, ενώ επτά άτομα συνελήφθησαν.

Από την έρευνα της αστυνομίας προέκυψε ότι οι κατηγορούμενοι έφταναν στο σημείο να μην δίνουν τροφή στους ηλικιωμένους. Επίσης απουσίαζε η υγιεινή αφού έπλεναν τα ρούχα των ηλικιωμένων πολύ σπάνια. Το πιο ανατριχιαστικό όμως είναι ότι για ολόκληρα εικοσιτετράωρα έδεναν τους ηλικιωμένους με ιμάντες είτε στα αναπηρικά αμαξίδια είτε στα κρεβάτια τους.

Από την έρευνα της αστυνομίας προέκυψε ότι γιατρός που συνεργαζόταν με την συγκεκριμένη δομή έδινε ψεύτικα πιστοποιητικά θανάτου αναφέροντας ψευδώς ότι ο ηλικιωμένος είχε πεθάνει λόγο ανακοπής καρδιάς ενώ η πραγματικότητα ήταν άλλη και δεν αποκλείεται ο θάνατος να είχε προέλθει από το βασανισμό ή από την μη σωστή παροχή των φαρμάκων στον ηλικιωμένο.

Η αστυνομία εκτιμά ότι το συγκεκριμένο κύκλωμα δρούσε για περίπου 12 χρόνια ενώ είχε συνταγογραφήσει παράνομα φάρμακα το ύψος των οποίων ξεπερνούσε τα 3 εκατομμύρια ευρώ.

3) ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΕ ΝΑ ΒΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΞΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ

Ένα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην πόλη της Λαμίας Ένας 36χρονος προσπάθησε να βιάσει την 22χρονη ξαδέρφη του. Όλα συνέβησαν το βράδυ της Τετάρτης, όταν ο 36χρονος και η 22χρονη ήταν μόνοι τους.

Ο ξάδερφος σύμφωνα και με τα όσα καταγγέλλει η 22χρονη κοπέλα προσπάθησε να της αφαιρέσει το εσώρουχο προκειμένου να προχωρήσει περαιτέρω με τη χρήση σωματικής βίας. Άμεσα με ενέργειες της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Λαμίας οι άνδρες της ΕΛΑΣ βρέθηκαν στο σπίτι του 36χρονου και προχώρησαν στη σύλληψή του.

4) ΛΕΥΚΟ ΒΑΝΑΚΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΑΠΑΓΑΓΕΙ ΠΑΙΔΙΑ

Μετά το περιστατικό της περασμένης Δευτέρας με την παρολίγον απαγωγή των δύο εφήβων κοριτσιών στο Κιάτο Κορινθίας, έχουμε ξανά ένα λευκό βαν που προκάλεσε τρόμο σε τρία ανήλικα παιδιά , αυτή τη φορά στην περιοχή των Μεγάρων Αττικής.

Συγκεκριμένα, τα παιδιά βρίσκονταν στην παιδική χαρά, όταν ένα λευκό βαν, στο οποίο επέβαινα σύμφωνα με την καταγγελία τρεις Ρομά, εκ των οποίων μια γυναίκα, σταμάτησε στο σημείο.

5) ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΣΤΗ Λ. ΣΧΙΣΤΟΥ

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στην περιοχή του Σχιστού με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ένας αστυνομικός.

Ειδικότερα, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του synenas.gr, αστυνομικοί που υπηρετούν στην Ομάδα Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (ΟΕΠΤΑ) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής πραγματοποιούσαν τροχονομικούς ελέγχους στη Λ. Σχιστού, όταν μια διερχόμενη μοτοσυκλέτα δεν σταμάτησε στο σήμα με αποτέλεσμα να τραυματίσει σοβαρά έναν αστυνομικό.

Ο Ανθυπαστυνόμος, ο οποίος έχει τραυματιστεί σοβαρά στη μέση και στα πόδια διακομίσθηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας. O 19χρονος μοτοσικλετιστής, ημεδαπός, ο οποίος οδηγούσε μια Yamaha TDM, συνελήφθη.

Ακούστε παρακάτω ολόκληρo το αστυνομικό δελτίο με την Κέλλυ Σαουάχ Μαραγκουδάκη:


[There are no radio stations in the database]