Η Adele μεθυσμένη έκανε pole dancing και πέταξε το σακάκι της σε γκέι κλαμπ του Λονδίνου

11 Φεβρουαρίου 2022

Στο κλαμπ γινόταν διαγωνισμός για γκέι πορνοστάρ – Δείτε τα βίντεο

Αν είναι κάτι για το οποίο είναι διάσημη η Αdele είναι το γεγονός ότι είναι drama queen: Βιώνει τα πάντα σε υπερθετικό, σχεδόν υστερικό βαθμό και τα μετουσιώνει σε τραγούδια…

Δεν είναι μόνον οι δραματικοί χωρισμοί της που την κάνουν να ξεσπά σε κλάματα, αλλά ακόμα και καθημερινά… προβλήματα, όπως για παράδειγμα η προ μηνός ακύρωση μιας σειράς παραστάσεων στο Λας Βέγκας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της την Πέμπτη το βράδυ η Adele μεθυσμένη, λίγες μέρες μετά τη τριπλή βράβευσή της στα βραβεία Grammy (όπου πολυσυζητήθηκε για το μονόπετρο που φορούσε παρα τις φήμες για χωρισμό από τον Ριτς Πολ) εμφανίστηκε με παρέα μεθυσμένη στο διάσημο gay bar «Heaven» του Λονδίνου και αφού παραπατούσε από παρέα σε παρέα ανέβηκε στην πίστα και χόρεψε στην μπάρα κάνοντας ένα μίνι στριπτίζ. Πέταξε το Fendi σακάκι της και έμεινε με το σουτιέν παίρνοντας μέρος σε ένα διαγωνισμό στριπτίζ  για drag Queen.

Το event παρουσίαζαν ο αμερικανός Ρου Πολ και η Βρετανίδα Σερίλ Χολ, γνωστές drag queen. Μέσα στην έξαψη της στιγμής η Adele πήρε το μικρόφωνο και μεθυσμένη δήλωσε πως η Σερίλ είναι η ηρωίδα της και πως «λατρεύουμε να είμαστε γ@@@@@ γυναίκες». H Adele λίγες ώρες πριν είχε εμφανιστεί (νηφάλια) στην εκπομπή του Γκράχαμ Νόρτον και είχε δώσει συνέντευξη.

H σχέση του ζευγαριού μετράει μόλις λίγους μήνες. Έκαναν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση τον Ιούλιο στον αγώνα των Milwaukee Bucks εναντίον των Phoenix Suns.

adele_gay_bar_01
adele_gay_bar_02
adele_gay_bar_03

[There are no radio stations in the database]