Το νέο πλοίο της Golden Star Ferries

10 Φεβρουαρίου 2022

Με ένα νέο πλοίο ενισχύει το στόλο της η εταιρεία Golden Star Ferries. Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, το νέο μας πλοίο, αφού προσαρμοστεί με τις προδιαγραφές της και πληρεί όλους τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς της Eurosolas και τις συνθήκες της Στοκχόλμης, θα ξεκινήσει τα ταξίδια του στις Κυκλάδες και θα εξυπηρετεί τα νησιά, συμβάλλοντας στην τουριστική ανάπτυξη, καλύπτοντας τις εφοδιαστικές και συγκοινωνιακές τους ανάγκες.

Η ανακοίνωση της Golden Star Ferries για την απόκτηση του νέου πλοίου

H Golden Star Ferries, σε ένα πλαίσιο αξιοπιστίας, υπευθυνότητας και εξέλιξης, βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την αγορά, με ίδια κεφάλαια, ενός ακόμη πλοίου που θα πλαισιώσει το στόλο της, συμπληρώνοντας τα δημοφιλή και υπερσύγχρονα F/B Superferry & HSC Superexpress.

Με την αγορά αυτού του πλοίου η εταιρεία εδραιώνει τη θέση της στην Ελληνική Ακτοπλοΐα και συνεχίζει να δημιουργεί προοπτικές και εχέγγυα για νέα δεδομένα στα ταξίδια σας, με γνώμονα και σύνθημα: Ασφάλεια – Άνεση – Συνέπεια.

Το νέο μας πλοίο, αφού προσαρμοσθεί με τις προδιαγραφές της εταιρείας μας και πληρεί όλους τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς της Eurosolas και τις συνθήκες της Στοκχόλμης, θα στολίζει τις Κυκλάδες και θα εξυπηρετεί τα νησιά μας, συμβάλλοντας στην τουριστική ανάπτυξη, καλύπτοντας τις εφοδιαστικές και συγκοινωνιακές τους ανάγκες.

Τα χαρακτηριστικά του πλοίου είναι: ολικό μήκος 134μ πλάτος 21μ. βύθισμα 5,70μ ολική χωρητικότητα 7.005 τόν δυνατότητα μεταφοράς 390 ΙΧ ή 90 Φ/Γ, 1.400 επιβάτες, ταχύτητα 22 κόμβοι, θα διαθέτει καμπίνες επιβατών, σαλόνια διακεκριμένης και οικονομικής θέσης, καθίσματα αεροπορικού τύπου, καταστήματα, άνετους κοινόχρηστους χώρους, stabilizers και όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για ένα ασφαλές και άνετο ταξίδι όλο το χρόνο, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες.

Με την ευκαιρία, θέλουμε να ευχαριστήσουμε το επιβατηγό κοινό και όλους τους συνεργάτες μας για την αποδοχή και την αγάπη καθώς και την στήριξη προς την Golden Star Ferries όλα αυτά τα χρόνια και να διαβεβαιώσουμε για τις προσπάθειες βελτίωσης των υπηρεσιών που θα παρέχονται.


[There are no radio stations in the database]