Δολοφονία Άλκη: Συγκλονιστική επιστολή της μητέρας του Ζακ Κωστόπουλου στους γονείς του 19χρονου

10 Φεβρουαρίου 2022

«Ξέρω ότι χάσατε τον κόσμο σας, ξέρω ότι άδειασε το σπίτι σας, ότι μια καρέκλα στο τραπέζι σας θα είναι για πάντα άδεια».

Ένα συγκλονιστικό μήνυμα στήριξης στους γονείς του 19χρονου Άλκη έστειλε η μητέρα του Ζακ Κωστόπουλου.

Η μητέρα του ακτιβιστή, που έχασε τη ζωή του έπειτα από την βάρβαρη επίθεση που δέχτηκε στο κοσμηματοπωλείο στη Γλάδστωνος, στέλνει ευχές για κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια του 19χρονου και τα όσα γράφει συνταράσσουν.

«Ακούω τα λόγια σας όταν μιλάτε για το τέρας της βίας κι είναι σαν να ακούω το δικό μου παιδί: “Εγώ στη βία απαντάω με αγάπη”», λέει η οικογένεια του Ζακ Κωστόπουλου στους γονείς του αδικοχαμένου Άλκη.

Ολόκληρη η επιστολή:

«Ξέρω ότι χάσατε τον κόσμο σας, ξέρω ότι άδειασε το σπίτι σας, ότι μια καρέκλα στο τραπέζι σας θα είναι για πάντα άδεια. Ξέρω οι καρδιές σας ράγισαν, τα μάτια σας θόλωσαν, τα λόγια σας χάθηκαν κι οι χαρές θα είναι για πάντα λυπημένες κι οι μνήμες θα γίνουν όνειρα.

Ακούω τα λόγια σας όταν μιλάτε για το τέρας της βίας κι είναι σαν να ακούω το δικό μου παιδί: “Εγώ στη βία απαντάω με αγάπη”.

Γιατί έτσι μόνο θα σταματήσει, αν σταθούμε απέναντι της αγέρωχοι κι ανυπότακτοι, αρνούμενοι να τη δεχτούμε ακόμα κι όταν ποτίζει τα πεζοδρόμια με το αίμα των παιδιών μας.

Κουράγιο και δύναμη. Είμαστε δίπλα σας. Οικογένεια Ζακ Κωστόπουλου».


[There are no radio stations in the database]