Όσα είπε ο Δήμαρχος Ελευσίνας Αργύρης Οικονόμου για τα Ναυπηγεία, την ανάπλαση της πλατείας και τα σχέδια του ΟΣΕ για το λιμάνι της Ελευσίνας

9 Φεβρουαρίου 2022

Στον planetwebradio.gr και την εκπομπή «Εδώ στα Δυτικά» με τον Ανάσταση Ατζάμπο, μίλησε ο Δήμαρχος Ελευσίνας Αργύρης Οικονόμου, για την ολική ανάπλαση στην πλατεία Ηρώων του Δήμου Ελευσίνας, για την εξυγίανση και ανάπτυξη της ελληνικής ναυπηγικής βιομηχανίας στην Ελευσίνα και για τα σχέδια του ΟΣΕ για την ένωση περιφερειακών, πλην όμως, κομβικών λιμένων της χώρας.

“Ένα από τα κεντρικά σημεία που χαρακτηρίζουν την Ελευσίνα είναι η πλατεία Ηρώων, για αρκετό καιρό το έργο αυτό ήταν σε «παύση» η ανάπλαση του. Οι εργασίες ξεκίνησαν για το έργο αυτό, έτοιμο να δώσει νέα στοιχεία στην πόλη, ζωντάνια, ομορφιά στην περιοχή και της μεγάλης διοργάνωσης της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας το 2023”.

«Νιώθουμε μια ευγνωμοσύνη που έχει ξεκινήσει το έργο, μετά από τόσα χρόνια σε καθυστέρηση, είμαστε δίπλα, παρακολουθούμε όλες τις ενέργειες που κυλάνε ομαλά΄» δήλωσε στο planetwebradio.gr ο δήμαρχος Ελευσίνας.

Τέλος, επισήμανε πως “το έργο αυτό θα φέρει ανάπτυξη στην περιοχή” λέγοντας, πως “το αποτέλεσμα θα είναι μόνιμο και θα ανταμείψει ολόκληρη στην Ελευσίνα”.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη του Δημάρχου Ελευσίνας Αργύρη Οικονόμου εδώ:


[There are no radio stations in the database]