Το σημερινό αστυνομικό δελτίο από την Κέλλυ Σαουάχ – Μαραγκουδάκη

9 Φεβρουαρίου 2022

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ ΚΑΜΠΑΝΟΥ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Δύο είναι τα άτομα που συνδέονται άμεσα με τον θανάσιμο τραυματισμό του 19χρονου. Πρόκειται για εναν Έλληνα (21 ετών) που φαίνεται να κρατούσε το δρεπάνι και χτυπούσε με μανία τον 19χρονο Άλκη. Ο δεύτερος που φέρεται να έχει άμεση εμπλοκή στον φόνο είναι ο αλβανικής καταγωγής 23χρονος που απολογήθηκε χθες στον ανακριτή.

Αναγνωρίστηκε ως το άτομο που χτυπούσε τον Αλκη στο κεφάλι με στειλιάρι. Παραδόθηκε και ο 25χρονος με το προσωνύμιο «Αθηναίος» μιας και ήταν ο μόνος από τους κατηγορούμενους που δεν είχε έδρα τη Θεσσαλονίκη. Εκδόθηκε διεθνές ένταλμα για έναν ακόμη 20χρονο αλβανικής καταγωγής, ο οποίος είναι ο μοναδικός που μέχρι στιγμής δεν έχει συλληφθεί.

Είναι ξεκάθαρο πως οι 11 οργανωμένοι οπαδοί εκείνο το βράδυ ήθελαν να κάνουν κακό…

ΝΕΟ ΘΥΜΑ ΟΠΑΔΙΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ένα νέο περιστατικό οπαδικής βίας εκτυλίχθηκε προχθές βράδυ στο Άλσος Βεΐκου, στο Γαλάτσι. Μια ομάδα νεαρών προσέγγισε έναν 20χρονο που βρισκόταν στο Άλσος μαζί με την παρέα του και τους ρωτούσαν επίμονα τι ομάδα είναι.

Αρχικά δεν τους απάντησαν, ενώ στη συνέχεια είπαν ότι δεν ασχολούνται. Παρόλα αυτά χτύπησαν το παλικάρι στο κεφάλι με καπνογόνο στο κεφάλι.

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΒΑΡΥΠΟΙΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΣΚΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

Μετά από την αιφνιδιαστική αστυνομική επιχείρηση της ΕΚΑΜ Κρήτης και λοιπών υπηρεσιών, συνελήφθησαν την ίδια ημέρα οι τρεις από τους πέντε βαρυποινίτες που το έσκασαν από το Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων.

Σήμερα Τετάρτη συνελήφθησαν και οι άλλοι δύο σκληροί κακοποιοί σε ένα χωριό των Χανίων. Οδηγήθηκαν στη φυλακή με βαριές κατηγορίες. Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν τρεις αστυνομικοί, ένας αξιωματικός και δύο από το κατώτερο ένστολο προσωπικό.

ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΙΑΣΜΟΥ Γ. ΜΠΙΚΑ – ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Νέα δεδομένα και ανατροπή της υπόθεσης δείχνουν τα στοιχεία που φέρνει στο φως ο τεχνικός σύμβουλος, Δημήτρης Γαλεντέρης, αναφορικά με την υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το πόρισμα των Ελβετών επιστημόνων του Ινστιτούτου Ιατροδικαστικής, Τοξικολογίας και Χημείας της Βέρνης είναι πιθανόν η αιθανόλη να είχε αποβληθεί από το σώμα, λόγω της κωλυσιεργίας. Φασματομετρικές αναλύσεις μάζας δείχνουν ότι υπήρξαν ουσίες στο αίμα.

ΣΟΚ – ΝΑΡΚΩΣΑΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ Μια επίθεση που σοκάρει έλαβε χώρα, το βράδυ της Δευτέρας στην περιοχή του Ηρακλείου, Αττικής. Ένας άντρας επιτέθηκε σε γυναίκα τη στιγμή που μόλις είχε μπει στο αυτοκίνητό της. Η φιλόλογος ασχολιόταν με το κινητό της, δεν είχε κλειδώσει το Ι.Χ. όταν ο δράστης της άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου και εκείνη την ώρα της έβαλε ένα βρεγμένο πανί στο πρόσωπο και σχεδόν… τη νάρκωσε. Για καλή της τύχη ένας διανομέας είδε το σκηνικό και έτρεξε στο σημείο αλλά ο δράστης πέταξε το πανί κ έφυγε.

Ακούστε παρακάτω το ολοκληρωμένο αστυνομικό δελτίο της Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη:


[There are no radio stations in the database]