Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ξεκινά η δίκη του αλλά εκείνος δεν θα εμφανιστεί

9 Φεβρουαρίου 2022

Δεν θα εμφανιστεί στη δίκη στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο και θα δικαστεί δια των πληρεξούσιων δικηγόρων του ο παρουσιαστής Στάθης Παναγιωτόπουλος ο οποίος κατηγορείται για την ανάρτηση ροζ βίντεο συντρόφου του εν αγνοία της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, ο παρουσιαστής δεν θα εμφανιστεί στο δικαστήριο σε αντίθεση με την παθούσα, η οποία πρόκειται να καταθέσει στο δικαστήριο για την τραυματική εμπειρία της. Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κατηγορείται για το αδίκημα της “ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων”.

Ο Παναγιωτόπουλος παραπέμφθηκε να δικαστεί σε Πλημμελειοδικείο, επειδή, όμως, η κατηγορία αναμένεται να αλλάξει, δεν αποκλείεται να μεταφερθεί στο Κακουργιοδικείο προκειμένου η υπόθεσή του να δικαστεί ως κακούργημα.

“Είναι ένας Γολγοθάς, φαίνεται ατέλειωτο”

Στο μεταξύ, η 30χρονη καταγγέλλουσα, πρώην σύντροφος του Παναγιωτόπουλου, που κατήγγειλε πρώτη την σκοτεινή του δράση, δήλωσε χθες: “Είμαι αγχωμένη που θα πρέπει να αντικρίσω ξανά αυτόν τον άνθρωπο που μου έκανε όλα αυτά”.

Όπως λέει, αναγκάζεται ακόμα και τώρα να παρακολουθεί τα πορνογραφικά site αφού κάποιοι συνεχίζουν να ανεβάζουν το επίμαχο βίντεο: “Μετά από όλο αυτόν τον σάλο υπήρξαν τρεις αναδημοσιεύσεις τις οποίες κατέβασα τώρα, πριν από τρεις μέρες. Από άλλους χρήστες που το κοινοποίησαν ξανά, γνωρίζοντας ότι είναι το βίντεο αυτής της υπόθεσης”.

Η 30χρονη έχει αλλάξει την εμφάνισή της για να μη θυμίζει τη γυναίκα του βίντεο: “Δεν μπορεί να γυρίσει πίσω ο χρόνος και να αλλάξουν όλα αυτά, είναι κάτι που με έχει στιγματίσει, έχει αλλάξει τελείως τη ζωή μου και προφανώς θα επηρεάσει το μέλλον μου τις σχέσεις μου, τη ζωή μου αν κάνω οικογένεια. Όλο αυτό είναι κάτι που με αγχώνει πάρα πολύ. Δεν ξέρω αν η δικαίωση θα έρθει ολοκληρωτικά. Είναι ένας Γολγοθάς, φαίνεται ατέλειωτο. Το ξέρω ότι είναι δύσκολο, είναι ντροπιαστικό, αλλά είναι μονόδρομος… δεν γίνεται να μην το κυνηγήσεις”.


[There are no radio stations in the database]