«ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο»: Ας μοιραστούμε όλοι την αγάπη για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

8 Φεβρουαρίου 2022

Φέτος, για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, το «Σωματείο-ΕΛΠΙΔΑ Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» μας καλεί όλους να μοιραστούμε την αγάπη, προσφέροντας στους αγαπημένους μας το γούρι της «ΕΛΠΙΔΑΣ» για το 2022: ένα συμβολικό δώρο καρδιάς!

Με ένα μόνο κλικ στο https://eshop.elpida.org/ μπορείτε να προμηθευτείτε το γούρι μας για τα αγαπημένα σας πρόσωπα στηρίζοντας τους σκοπούς του Σωματείου που εδώ και 30 χρόνια στέκεται στο πλευρό των παιδιών με καρκίνο και των οικογενειών τους.

Το γούρι της «ΕΛΠΙΔΑΣ» για το 2022 είναι σχεδιασμένο από την Β’ Αντιπρόεδρο του Συλλόγου και γνωστή σχεδιάστρια κοσμημάτων, κυρία Μαριάννα Λαιμού.

Το κομψό και συμβολικό σχέδιο του, ένα μάτι με τρεις καρδιές, το καθιστά ιδανική επιλογή για εκείνους που αγαπάμε! Για το 2022 το «Γούρι της ΕΛΠΙΔΑΣ» κυκλοφόρησε σε διαφορετικές εφαρμογές (κολιέ, σκουλαρίκια, βραχιόλι, μπρελόκ, επιτραπέζιο γούρι). Παράλληλα, στο eshop μπορείτε να βρείτε ποικιλία πρωτότυπων δώρων για τους αγαπημένους σας, ειδικά για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Θα παραλάβετε το γούρι μας μέσα σε μια κομψή κατακόκκινη συσκευασία, έτοιμο να το δωρίσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν εξολοκλήρου για την εκπλήρωση των στόχων του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

Ηλεκτρονική διεύθυνση: https://eshop.elpida.org/


[There are no radio stations in the database]