Γιώργος Σαμπάνης: Κυκλοφόρησε η νέα του μεγάλη επιτυχία & video clip «Άσε Με Να Σε Προσέχω»

8 Φεβρουαρίου 2022

Ο Γιώργος Σαμπάνης ερμηνεύει έναν ευαίσθητο ύμνο στην αγάπη. Ο Γιώργος Σαμπάνης αποκαλύπτει το music video για το νέο τραγούδι του «Άσε Με Να Σε Προσέχω». Ο αστείρευτος Γιώργος Σαμπάνης, ο δημιουργός των μεγαλύτερων μουσικών επιτυχιών όλα αυτά τα τελευταία χρόνια, δεν σταματά να εμπλουτίζει την ελληνική μουσική με τις απίστευτες μελωδίες του, που αγαπιούνται κάθε φορά παράφορα από πλήθος θαυμαστών.

Αυτή τη φορά παρουσιάζει την μπαλάντα «Άσε Με Να Σε Προσέχω», έναν ευαίσθητο ύμνο στην αγάπη, επενδυμένο με τους στίχους του σπουδαίου Βασίλη Γιαννόπουλου. Τη μουσική υπογράφει ο ίδιος ο Γιώργος Σαμπάνης, ενώ την παραγωγή του τραγουδιού έχει κάνει ο Soumka.

Το νέο τραγούδι του Γιώργου Σαμπάνη μεταφέρεται στις οθόνες μας με ένα μοναδικό music video που γυρίστηκε υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου. Το ευρηματικό video clip για το «Άσε Με Να Σε Προσέχω» χρησιμοποιεί την οφθαλμαπάτη του “Instagram vs Reality” για να τονίσει τη δυστυχία δυο ανθρώπων που χωρίζουν ενώ αγαπιούνται. Και κανένα φίλτρο δεν μπορεί να τους κάνει καλά, παρά μόνο η αληθινή σωματική επαφή.

Το «Άσε Με Να Σε Προσέχω» είναι το επόμενο single του Γιώργου Σαμπάνη μετά το εξομολογητικό τραγούδι «Kάτι Σαν Αστέρι», το οποίο διαθέτει πάνω από 3 εκατομμύρια προβολές στο YouTube. Το νέο single του Γιώργου Σαμπάνη με τίτλο «Άσε Με Να Σε Προσέχω» κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

Δείτε το videoclip:


[There are no radio stations in the database]