Γιώργος Βλάχος: “Να παρέμβει ο εισαγγελέας για τα όσα ψευδή ανέφερε ο Πέτρος Δούκας”

8 Φεβρουαρίου 2022

Αναφορές στο ζήτημα που προέκυψε μετά από τις δηλώσεις του δημάρχου Σπάρτης, Πέτρου Δούκα και την… αποδοχή τους από τον τέως υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σπήλιο Λιβανό που οδήγησε στην αποπομπή του τελευταίου από την κυβέρνηση, έκανε ο βουλευτής Ανατολικής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Βλάχος σε συνέντευξη που παραχώρησε στον planetwebradio.gr.

Ο κ. Βλάχος μιλώντας στην εκπομπή “Ανατολικά” και στον Κώστα Τσαπάκη τόνισε ότι τα όσα ισχυρίστηκε ο κ. Δούκας είναι απολύτως ψευδή αφού τα πράγματα δεν έγιναν έτσι όπως ανέφερε.

Επιπροσθέτως ο βουλευτής Ανατ. Αττικής δήλωσε ότι δεν τον εκφράζουν τέτοιες προσεγγίσεις και ως προς το ύφος και ως προς την ουσία ζητώντας μάλιστα την παρέμβαση ακόμη και του εισαγγελέα. Παράλληλα διαβεβαίωσε πως ούτε τσάντες υπήρχαν ούτε πρακτικές που υπονόησε ο δήμαρχος και πρώην βουλευτής της ΝΔ δηλώνοντας σαφώς ότι ήταν σε θέση να το γνωρίζει.

Αναφερόμενος στον κ. Λιβανό είπε ότι ο τ. υπουργός κατηγορείται πως δεν διαχειρίστηκε το θέμα που κακώς άνοιξε ο κ. Δούκας διότι δεν έγιναν έτσι τα πράγματα. Θεώρησε δε ότι η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας και με τη διαγραφή του κ. Δούκα κλείνει το θέμα.

Ακούστε ολόκληρη τη σχετική αναφορά του Γιώργου Βλάχου στον planetwebradio.gr:


[There are no radio stations in the database]