Αλλάζει το σκηνικό του καιρού: Έρχονται τοπικές βροχές και χιόνια

7 Φεβρουαρίου 2022

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού σήμερα 7/2/22, σύμφωνα με την ΕΜΥ.

Αναλυτικότερα, τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν αρχικά στη δυτική Ελλάδα, τη δυτική Μακεδονία, τη Θράκη και το ανατολικό Αιγαίο, από το απόγευμα στην υπόλοιπη Μακεδονία και το βράδυ στη Θεσσαλία και τις Σποράδες.

Το βράδυ τα φαινόμενα στα βόρεια θα ενταθούν και θα σημειωθούν χιονοπτώσεις στα ορεινά της βόρειας χώρας και τη νύχτα πρόσκαιρα σε ημιορεινές περιοχές της Μακεδονίας της Θράκης και της Ηπείρου. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα στα ηπειρωτικά και την Κρήτη θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 και βαθμιαία στα πελάγη 7 τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στη Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλία, την Ήπειρο τους 13 με 15 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα τους 16 με 18 βαθμούς Κελσίου. Τις βραδινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που από το βράδυ θα αυξηθούν.
Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί 4 με 5 και από το απόγευμα 6 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 07 έως 17 βαθμούς Κελσίου.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές που το βράδυ θα ενταθούν και αργά το βράδυ θα σημειωθούν πρόσκαιρες τοπικές χιονοπτώσεις στα ορεινά.
Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Από αργά το βράδυ θα στραφούν βορειοδυτικούς 5 με 6 μποφόρ ενισχυόμενοι περαιτέρω τη νύχτα.
Θερμοκρασία: Από 04 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

ή



[There are no radio stations in the database]