Το μέλλον του Αστέρη αποκαλύπτει ο συγγραφέας της σειράς “Σασμός”

4 Φεβρουαρίου 2022

Ο Σπύρος Πετρουλάκης, δημιουργός του «Σασμού», μίλησε σήμερα στη «Super Κατερίνα» για τα γεγονότα που θα ακολουθήσουν τον θάνατο του Πετρή.

«Το φονικό του Πετρή θα ακολουθήσουν και άλλα φονικά» αποκάλυψε ο συγγραφέας, ο οποίος τόνισε ότι η φυλακή θα είναι το καλύτερο που μπορούσε να συμβεί στην παρούσα φάση στον Αστέρη. «Η μεγαλύτερη ελευθερία του Αστέρη είναι αυτά τα κάγκελα, Εκεί θα βρει τη δύναμη που χρειάζεται για να βγει πιο δυνατός. Πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή ο κόσμος όλος θα αγκαλιάσει τον Αστέρη, θα είναι στο πλάι του».

Όσο για την συγκλονιστική σκηνή του χορού δίπλα στο φέρετρο, ο Σπύρος Πετρουλάκης εξήγησε πως ονομάζεται.  «Ο χορός που είδαμε δίπλα στο φέρετρο του Πετρή λέγεται βουβός ανωγειανός. Οι φίλοι και στενοί συγγενείς, άνδρες πάντα, του νεκρού χορεύουν προς τιμήν του έναν χορό που θα τον συνοδεύσει στον άλλο κόσμο».

Τέλος, έκανε ο συγγραφέας έκανε μια αποκάλυψη.

«Μετά τον “Σασμό” ξεσκονίστηκαν όλα τα βιβλία μου. Και τα οκτώ μυθιστορήματα έχουν ζητήσει να τα δουν, να τα διαβάσουν και σύντομα θα έχουμε και κάποια νέα που θα μπορούμε να τα πούμε πιο εύκολα».


[There are no radio stations in the database]