Μπάντα κάνει καντάδα στην ηθοποιό Τάνια Ρόκκα που πάσχει από λευχαιμία – Μόλις βγήκε από το νοσοκομείο

3 Φεβρουαρίου 2022

«Και βούιξε ο τόπος από υπέροχες μουσικές, κι η άρρωστη κοπέλα ψηλά απ’ το μπαλκόνι της γελούσε…» έγραψε η Γωγώ Ατζολετάκη, που μοιράστηκε το βίντεο στα social media.

να αναπάντεχο μουσικό δρώμενο με συγκινητικό σκοπό είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν στις 30/01 στην πλατεία Αμερικής, στο κέντρο της Αθήνας. Η μπάντα πνευστών Αγία Φανφάρα έκανε καντάδα στην Τάνια Ρόκα, που μόλις βγήκε από το νοσοκομείο και επέστρεψε σπίτι της. Η ηθοποιός έχει διαγνωστεί με οξεία μυελογενή λευχαιμία και μπαινοβγαίνει στο νοσοκομείο για θεραπείες.

Το βίντεο της καντάδας κατέγραψε και μοιράστηκε στα social media η συνάδελφός της, Γωγώ Ατζολετάκη, η οποία έγραψε στο λογαριασμό της στο Facebook: «Ένα από τα πιο συγκινητικά… τα πιο ανθρώπινα… τα πιο ευεργετικά για την ψυχή πράγματα, που έχω δει στη ζωή μου! Σήμερα, Κυριακή 30 Ιανουαρίου, στην οδό Μηθύμνης στην πλ. Αμερικής. Η μπάντα πνευστών ΑΓΙΑ ΦΑΝΦΑΡΑ να κάνει “καντάδα” σε μια φίλη τους (με σοβαρή ασθένεια) που μόλις βγήκε από το νοσοκομείο. Και βούιξε ο τόπος από υπέροχες μουσικές, κι η άρρωστη κοπέλα ψηλά απ’ το μπαλκόνι της γελούσε… κι ο κόσμος που περνούσε απολάμβανε τ’ ακούσματα εκστατικός, κι από παντού ανάβλυζε το ακριβό άρωμα της χαράς και της αγάπης.

»Αχ, Χριστέ μου… Πόσο όμορφος μπορεί να είναι ο κόσμος σου, όταν εκφράζεται από τόσο όμορφους ανθρώπους!».

«Και βούιξε ο τόπος από υπέροχες μουσικές, κι η άρρωστη κοπέλα ψηλά απ’ το μπαλκόνι της γελούσε… κι ο κόσμος που περνούσε απολάμβανε τ’ ακούσματα εκστατικός, κι από παντού ανάβλυζε το ακριβό άρωμα της χαράς και της αγάπης».

Η ίδια η ασθενής, μιλώντας στην Τατιάνα Στεφανίδου και στην τηλεοπτική εκπομπή της, είπε σχετικά με την τρυφερή χειρονομία: «Είμαι έτοιμη να βάλω τα κλάματα. Συγκινήθηκα όταν τους είδα στο μπαλκόνι μου. Δεν ήξερα ότι ήταν για μένα. Ήταν η καντάδα της αγάπης, της αλληλεγγύης και της δύναμης της φιλίας. Πάσχω από μια μορφή οξείας λευχαιμίας και μπαινοβγαίνω στα νοσοκομεία. Το πρώτο δύσκολο μέρος το πέρασα και οι φίλοι μου ήρθαν και μου έκαναν καντάδα. Τώρα μπαίνω στην τελική ευθεία προκειμένου να κάνω μια αλλογενή μεταμόσχευση η οποία στην περίπτωσή μου είναι μονόδρομος. Είμαι σίγουρη με την αγάπη τους όχι μόνο των φίλων μου, αλλά και όλου του κόσμου θα τα καταφέρω, Η δύναμη της αγάπης είναι αυτή που μας προχωρά στη ζωή. Με τόση αγάπη δεν γίνεται να μην τα καταφέρω».

Δείτε το video:

https://www.facebook.com/100003368022807/videos/737200014352111/


[There are no radio stations in the database]