Δημήτρης Κιούσης: Αιχμές για ευθύνες της αντιπολίτευσης και βεβαιότητα ότι η περιπέτεια τελείωσε.

3 Φεβρουαρίου 2022

Στο ιστορικό της υπόθεσης της μονάδας παραγωγής ετοίμου σκυροδέματος της ΜΠΕΤΟΜΑΡ Α.Ε., στο Κίτσι Κορωπίου αλλά και στην προσπάθεια που κατέβαλε ο δήμος για την ακύρωση της απόφασης έγκρισης της μελέτης περιβαλλοντικών όρων προκειμένου η επιχείρηση να επαναλειτουργήσει, αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στον planetwebradio.gr ο δήμαρχος Κρωπίας, Δημήτρης Κιούσης.

Μιλώντας στην εκπομπή “Ανατολικά” και στον Κώστα Τσαπάκη ο δήμαρχος Κρωπίας εξήγησε τον λόγο για τον οποίο καθυστέρησε η αντίδραση του δήμου.

Παράλληλα αναφέρθηκε στην προσφυγή που κατατέθηκε αλλά και στις επαφές που είχε με την ηγεσία του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Ο κ. Κιούσης επέρριψε ευθύνες στη μείζονα αντιπολίτευση του δημοτικού συμβουλίου για τον τρόπο που λειτούργησε στην όλη υπόθεση ενώ αναφέρθηκε και στην άποψη ότι τίποτε δεν θα γινόταν εάν είχε προχωρήσει η αποκατάσταση των γειτονικών στη ΜΠΕΤΟΜΑΡ εγκαταστάσεων των λατομείων Ζωίτσα.

Τέλος ο δήμαρχος Κρωπίας υποστήριξε ότι το θέμα της επαναλειτουργίας της ΜΠΕΤΟΜΑΡ πρέπει να θεωρείται λήξαν αφού προς την κατεύθυνση αυτή βοηθά και η ισχύουσα νομοθεσία.

Ακούστε παρακάτω ολόκληρη τη συνέντευξη που παραχώρησε στον planetwebradio.gr ο δήμαρχος Κρωπίας, Δημήτρης Κιούσης:


[There are no radio stations in the database]