Σήμερα το «τελευταίο αντίο» στον 19χρονο Άλκη που δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη – Σοκάρει το πόρισμα του ιατροδικαστή

2 Φεβρουαρίου 2022

Θλίψη και οδύνη σκόρπισε σε ολόκληρο το πανελλήνιο η είδηση της φρικτής δολοφονίας του 19χρονου Άλκη λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης.

Ηκηδεία του αδικοχαμένου παιδιού πρόκειται να γίνει σήμερα, στις 12 το μεσημέρι, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Βέροια. Η οικογένεια και οι φίλοι του αδικοχαμένου νέου θα του πουν το «τελευταίο αντίο» στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στα Κοιμητήρια Βέροιας, όπου και θα γίνει η ταφή του.

Το πόρισμα του ιατροδικαστή σοκάρει, καθώς έδειξε ότι ο Άλκης υπέκυψε από βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, απόρροια των πολλαπλών χτυπημάτων που δέχθηκε και τη μαχαιριά που δέχθηκε στον μηρό του.

Ο19χρονος φίλαθλος του Άρη, έφερε στα κάτω άκρα τραύματα από ίσο και τέμνον όργανο, τα οποία του προκάλεσαν ακατάσχετη αιμορραγία, ενώ έφερε σοβαρές κακώσεις στο κεφάλι από πολύ ισχυρά χτυπήματα που δέχθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης προσήχθησαν το βράδυ της Τρίτης τρία άτομα, τα οποία κατέθεσαν ως ύποπτα για συμμετοχή στη δολοφονία του 19χρονου.

Eν τω μεταξύ, νωρίτερα έγινε γνωστό πως στα χέρια των Αρχών βρίσκεται το δρεπάνι, με το οποίο δέχτηκε επίθεση ο νεαρός.

Το δολοφονικό όπλο βρέθηκε το πρωί της Τρίτης – στο πλαίσιο των ερευνών της ΕΛ.ΑΣ.- λίγα μέτρα μακριά από το σημείο του εγκλήματος, πεταμένο στον δρόμο, πλάι σε απορρίμματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ThessToday.gr, το δρεπάνι εντοπίστηκε αρχικά από περίοικους, οι οποίοι ακολούθως ειδοποίησαν την Ελληνική Αστυνομία.

Ήδη, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το δρεπάνι έχει παραδοθεί στα εγκληματολογικά της ΕΛ.ΑΣ. για εξέταση, ενώ τον 19χρονο αναγνώρισε ο θείος του, ο οποίος είπε ότι «το παιδί δεν είχε καμία σχέση με τα οπαδικά».


[There are no radio stations in the database]