‘Εκρηξη Γεωργιάδη: “Ας κάνουν Ειδικό Δικαστήριο με πρόεδρο τον Πολάκη και εισαγγελέα τον Βαξεβάνη”

1 Φεβρουαρίου 2022

Κατά μέτωπο επίθεση στους ισχυρισμούς του Παύλου Πολάκη έκανε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης από το βήμα της Βουλής. Στην επιμονή του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση Novartis, ο κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε ύμνο στην υπουργική του θητεία την πράξη αρχειοθέτησης.

Μάλιστα, σε μια αποστροφή της ομιλίας του ο υπουργός ανέφερε: “Δεν βρήκαν ούτε αποχρώσες ενδείξεις για να κατηγορηθώ για τη Novartis. Τι θέλουν πια; Ας κάνουν Ειδικό Δικαστήριο με πρόεδρο Πολάκη και εισαγγελέα Βαξεβάνη“.

“Εγώ δεν έχω να φοβηθώ τίποτα απ’ όσα λέει ο κ. Πολάκης”, τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης. Απαντώντας στο αίτημα 49 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, που ζητούν την πράξη αρχειοθέτησης των δικογραφιών όσον αφορά στους Άδωνι Γεωργιάδη και Δημήτρη Αβραμόπουλο, είπε ότι την πράξη αρχειοθέτησης η Δικαιοσύνη τη δίνει μόνο στον ενδιαφερόμενο γιατί περιέχει ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα. “Το κάνατε για να δείξετε το πραγματικό σας ήθος” είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης, απευθυνόμενος στον Γιάννη Ραγκούση, χαρακτηρίζοντας την πράξη αρχειοθέτησης ύμνο στην υπουργική του θητεία.

Και μετά κατέθεσε ο ίδιος την σχετική πράξη με όλα τα δεδομένα για να δείξει ότι δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ανακοίνωσε από το βήμα της Βουλής ότι θα καταθέσει αγωγή στον Παύλο Πολάκη:

“Δεν θα ξαναπαντήσω στον Παύλο Πολάκη ό,τι και αν ξαναπεί. Η μόνη συζήτηση μαζί του θα γίνει στο δικαστήριο, στην αγωγή που καταθέτω” είπε ο υπουργός Ανάπτυξης για τα όσα του καταλογίζει για την υπόθεση Novartis ο βουλευτής και πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Γεωργιάδης κατέληξε την ομιλία του με τη φράση: “Εγώ με τον κ. Πολάκη δεν έχω κάτι άλλο να συζητήσω. Η μόνη συζήτηση με τον κ. Πολάκη θα γίνει στην αγωγή την οποία του καταθέτω”.

Ο κ. Γεωργιάδης επιτέθηκε και στο ΚΙΝΑΛ για τη στάση του σχετικά με το επεισόδιο που προκάλεσε χθες ο κ. Πολάκης κάνοντας λόγο για κατάπτυστη δήλωση από ένα κόμμα που έχει στοχοποιηθεί για την υπόθεση Novartis.

“Πού είναι ο κύριος Ανδρουλάκης για την Novartis; Όταν κύριοι του ΚΙΝΑΛ εξισώνετε εμένα με τον Πολάκη αδικείτε και τον Ευάγγελο Βενιζέλο” είπε.


[There are no radio stations in the database]