Snik & Light: Το χρονικό της κόντρας των δύο τράπερ

31 Ιανουαρίου 2022

Για όσους έχασαν την αρχή του επικού αυτού ινσταγκραμικού καυγά: όλα άρχισαν από ένα Instagram live του πρώην αγοριού της αγαπημένης μας Ηλιάνας Παπαγεωργίου, του Snik, βεβαίως, βεβαίως, όπου δήλωσε ότι ο τράπερ Light αναγνωρίζει τη δεύτερη θέση! Υπονοώντας, δηλαδή, ότι ο ίδιος ο Snik είναι πρώτος και ο Light έρχεται δεύτερος.

«Fans του Light έσπευσαν να ενημερώσουν τον τράπερ για αυτές τις δηλώσεις, στις οποίες απάντησε μέσω Instagram story και είπε πως δεν ασχολείται με άλλους αλλά κάνει focus στο να είναι αυτός καλύτερος. Αυτό φαίνεται να εξόργισε τον Snik, ο οποίος μάλλον περίμενε μια απάντηση και έδωσε συνέχεια, μέσω story», περιγράφει η Soula Glamorous.

Φυσικά, αυτό δεν έμεινε χωρίς απάντηση και η κόντρα τους κορυφώθηκε με βίντεο και stories. Στο τελευταίο μάλιστα ο Light προκάλεσε τον Snik να συναντηθούν από κοντά να λύσουν τις διάφορες τους.

Ο Light υποστηρίζει ότι βρέθηκε στη γειτονιά του Snik αλλά εκείνος δεν πήγε στο ραντεβού. «Εδώ και 40 λεπτά σου έχω στείλει πινέζα, τρία λεπτά από το σπίτι σου», αναφέρει στο βίντεο ο τράπερ.

Ο Light σε παραλήρημα ομοφοβίας και αφού σίγουρα έχει πιστέψει ότι είναι ο Scarface πήγε για τσαμπουκά, αλλά δεν του βγήκε.

Ο Snik απάντησε και σε αυτό το βίντεο μέσα από stories στο Instagram. Υποστήριξε αρχικά ότι δεν πήγε ποτέ στο σημείο που είπαν και μάλιστα όταν πλησίασε στο σπίτι του είχε μαζί του κι άλλους και ανανέωσε το ραντεβού για αύριο!


[There are no radio stations in the database]