Δήμαρχος Παλλήνης: “Αισχρό αυτό που κάνει ο ΔΕΔΔΗΕ – 1500 οικογένειες παραμένουν χωρίς ηλεκτρικό”

27 Ιανουαρίου 2022

Ιδιαίτερα σκληρά λόγια χρησιμοποίησε ο δήμαρχος Παλλήνης, Θανάσης Ζούτσος για τον ΔΕΔΔΗΕ ο οποίος για τέταρτη ημέρα κρατά χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα εκατοντάδες νοικοκυριά.

Μιλώντας στον planetwebradio.gr και στην εκπομπή “Ανατολικά” και τον Κώστα Τσαπάκη, ο κ. Ζούτσος έκανε λόγο για τεράστια προβλήματα στην ηλεκτροδότηση χαρακτηρίζοντας αισχρό αυτό που κάνει ο Διαχειριστής.

“Λέει ότι δεν έχει πρόσβαση για να καλύψει τις δικές του αδυναμίες. Εδώ στον δήμο μας, όπου έχουν ζητήσει έχουμε συνδράμει. Έχουμε καθαρίσει στην Ανθούσα όπου αποκατέστησαν το ρεύμα, στον λόφο Παλλήνης όπου δεν πήγαν, στον Άγιο Νικόλαο Κάντζας όπου επίσης δεν πήγαν, στο κέντρο του Γέρακα όπου είναι καθαρισμένα από χθες το πρωί (σ.σ.: Τετάρτη) δεν έχουν κάνει τίποτα” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε δε ότι προσπαθούν (σ.σ.: οι άνθρωποι του ΔΕΔΔΗΕ) με συκοφαντίες να ρίξουν τα βάρη αλλού.

“Είναι να αγανακτεί κανείς με τα ψέμματα, την ανικανότητα, την αδυναμία τους και τη διάλυση που έχουν”.

Πάντως ο δήμαρχος Παλλήνης αναφέρθηκε και στις συνεχιζόμενες προσπάθειες των συνεργείων του δήμου να καθαρίσουν και να αποδώσουν την πόλη απονέμοντας τα εύσημα στους εργαζομένους.

Σχετικά με διαμαρτυρίες πολιτών ο κ. Ζούτσος υποστήριξε ότι όποιος βλέπει με ψυχραιμία το γεγονός ότι γίνεται προσπάθεια να καθαριστούν 250 χλμ. οδικού δικτύου με 80 εκατοστά χιόνι κατανοεί τον χρόνο που απαιτείται.

Ακούστε στο ηχητικό που ακολουθεί τη συνέντευξη που παραχώρησε στον planetwebradio.gr ο δήμαρχος Παλλήνης, Θανάσης Ζούτσος:


[There are no radio stations in the database]