Survivor:«Βόμβα» από τον Λάμπρο Κωνσταντάρα-Μεγάλη ένταση στο συμβούλιο του νησιού 

26 Ιανουαρίου 2022

Με εντάσεις συνεχίζεται το Survivor καθώς ο Σάββας επέλεξε την Ασημίνα κάτι που προκάλεσε τριβές στην ομάδα των Μαχητών. Ταυτόχρονα αναμένεται σήμερα και η αποχώρηση ενός εκ των υποψηφίων.

Σήμερα Τετάρτη, έχει και βραβείο επάθλου όπου για άλλη μια φορά ο Γιώργος Κατσαούνης και η Μυριέλλα Κουρέντη θα έρθουν ξανά κοντά και θα ανταλλάξουν φιλιά.

Τα… χειρότερα, όμως, αναμένεται να έρθουν στο Συμβούλιο του Surivor με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα να κάνει αναφορά στα όσα είπε η Μυριέλλα Κουρέντη στο επεισόδιο της Τρίτης ότι, δηλαδή, την πλησίασαν παίχτες των Μαχητών και της ζήτησαν να δώσει κατευθυνόμενη ψήφο.

«Ενημερώθηκα από έναν από συμπαίχτες μου κάτι άσχημο» ακούγεται να λέει ο Λάμπρος Κωνσταντάρας με τον Γιώργο Λιανό να σχολιάζει «όντως είναι μια βόμβα».

Η Μυριέλλα Κουρέντη αντέδρασε λέγοντας «δεν ήθελα εξαρχής να δημιουργήσω αυτό το πρόβλημα εδω πέρα και βγήκε ο Λάμπρος και το είπε και θα βρεθώ να λέω τι μου είπατε» ,τα λόγια της έφεραν την αντίδραση του Σάββα είπε «αφήνεις να ειπωθεί κάτι τέτοιο για μένα» και την Μυριέλλα να απαντά «είμαι 34 ετών και δεν μπορεί να με κοροϊδέψει κανένας».

Η συνέχεια και οι εξελίξεις για τις εντάσεις στο αγαπημένο μας παιχνίδι σήμερα το βράδυ.

   


[There are no radio stations in the database]