Η χυδαία φράση του Βαλάντη στην Ευριδίκη που δεν ακούσαμε ποτέ

17 Ιανουαρίου 2022

Στο χθεσινό Survivor, στο συμβούλιο του νησιού είδαμε την Ευρυδίκη να κλαίει με λυγμούς μετά από μία φράση του Βαλάντη που δεν ακούσαμε όμως ποτέ.

Η παίκτρια των Διασήμων, έφυγε από το συμβούλιο κλαίγοντας και όταν επέστρεψε όλη η ομάδα τα έβαλε με τον τραγουδιστή λέγοντας όλοι πως η συμπεριφορά του ήταν απαράδεκτη.

«Μετά την τοποθέτηση μου, ο Βαλάντης γύρισε και μου είπε κάτι που, αν θέλει μπορεί να το πει, εγώ ντρέπομαι να το εκφράσω. Είναι κάποια πράγματα που δεν τα αγγίζεις. Αναφέρθηκε στην υγεία μου και μου είπε κατά λέξη μια φράση… Επειδή αυτό με πονάει πολύ μέσα μου, αν θέλει μπορεί να πει τι είπε» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ευριδίκη Παπαδοπούλου, με τον τραγουδιστή να μην θέλει να την επαναλάβει .

Ο Βαλάντης, παίρνοντας τον λόγο, ανέφερε: «Έχω περάσει πάρα πολλά πράγματα κι εγώ, οπότε δεν θέλω να τοποθετηθώ γιατί είναι ένα πολύ λεπτό θέμα και δεν έχω τέτοια διάθεση. Ζήτησα συγγνώμη».

Την λέξη δεν την μάθαμε, μάθαμε όμως πως η ίδια η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ζήτησε από την παραγωγή του Survivor να κοπεί η φράση του Βαλάντη στο μοντάζ.


[There are no radio stations in the database]