Με τρεις νέες σειρές ξεκινάει τη χρονιά η ΕΡΤ

12 Ιανουαρίου 2022

Τρείς νέες σειρές θα εμπλουτίσουν το ψυχαγωγικό πρόγραμμα της ΕΡΤ.

Πρόκειται για τρεις νέες σειρές που θα κάνουν πρεμιέρα τις επόμενες εβδομάδες.

Η «Αγάπη Παράνομη», μίνι σειρά εποχής κάνει πρεμιέρα στις 15 Ιανουαρίου στις 22.00 με διπλό επεισόδιο.

Η σειρά σε σκηνοθεσία Νίκου Κουτελιδάκη και σενάριο Ελένης Ζιώγα, με πρωταγωνιστές τους Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και Νίκο Ψαρρά. Βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο τού Κωνσταντίνου Θεοτόκη. Καταγράφει μια ιστορία εγκληματικού πάθους, σε μια καταπιεστική πατριαρχική κοινωνία, που δοκιμάζει τα όρια και τις αντοχές των ηρώων. Καθένας από τους ήρωες έρχεται αντιμέτωπος με τα πιο επικίνδυνα μυστικά, που δεν τολμάει να ομολογήσει ούτε στον εαυτό του.

Το Σάββατο 22 Ιανουαρίου στις 20.00 η δεύτερη σειρά που θα κάνει πρεμιέρα η ΕΡΤ έχει τίτλο «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ»

Είναι μια ρομαντική κομεντί σε σενάριο Κωνσταντίνας Γιαχαλή,Παναγιώτη Μαντζιαφού και σκηνοθεσία Σπύρου Ρασιδάκη, με πρωταγωνιστές τους Κατερίνα Γερονικολού και Γιάννη Τσιμιτσέλη. Στηρίζεται σε ένα κλασικό εύρημα παρεξήγησης, καθώς μια λανθασμένη διάγνωση δημιουργεί αλυσιδωτές αντιδράσεις στη ζωή μιας νεαρής κοπέλας.

Τέλος, ο «Όρκος»

κάνει πρεμιέρα το Σάββατο, 5 Φεβρουαρίου και πρόκειται για ένα συγκλονιστικό σύγχρονο υπαρξιακό δράμα αξιών με αστυνομική πλοκή, σε σκηνοθεσία Σπύρου Μιχαλόπουλου και σενάριο Τίνας Καμπίτση, με πρωταγωνιστές τον Γιάννη Στάνγκογλου και την Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους και πλειάδα εξαιρετικών ηθοποιών.

Ο ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου κατά την παρουσίαση της σειράς τόνισε: «Είναι μεγάλη μου χαρά που παίρνω μέρος σε αυτή τη σειρά, με ένα πρωτότυπο σενάριο με πολλές ανατροπές και πολλές όμορφες σχέσεις και υποδυόμαστε χαρακτήρες που δεν υποδυόμαστε συχνά. Χαίρομαι που συνεργάζομαι με τον Σπύρο Μιχαλόπουλο ξανά μετά από δυο χρόνια».


[There are no radio stations in the database]