Ζωή Αρβανιτάκη: “Δίνω τον λόγο μου να προσπαθήσω, το Δημοτικό Συμβούλιο Φυλής να γίνει δια ζώσης”

11 Ιανουαρίου 2022

Στον planetwebradio.gr και τον Αναστάση Ατζάμπο μίλησε η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Φυλής κα Ζωή Αρβανιτάκη και μίλησε τόσο για την επανεκλογή της όσο και για το θέμα της λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Συγκεκριμένα για το θέμα της θέσης της Προέδρου μετά την λήξη της θητείας το 2023 ανέφερε πως ¨πιστεύω πως μπορώ να ειμαι Πρόεδρος για ακόμη μια εκλογή αλλά θεωρώ πως θα ειναι και η τελευταία μου, αν και μόνο ο θεός το ξέρει” μιλώντας ουσιαστικά για την πιθανή οριστική της απόσυρση απο τα διοικητικά έδρανα μετά το πέρας και της επόμενης θητείας της, εφόσον εκλεγεί ξανά πρόεδρος.

“Τα 51 χρόνια συνεχής εργασίας ως ιατρός στην περιοχή μου δίνουν την αίσθηση οτι ο κόσμος προσέχει, στη συντριπτική τους πλειοψηφία ειναι εμβολιασμένοι οι άνθρωποι, όμως δεν ειναι εύκολο να προσδιορίζεται το είδος της μετάλλαξης στους νοσούντες” εξήγησε απαντώντας στην ερώτηση για το θέμα της πανδημίας στον Δήμο Φυλής.

Κλείνοντας η κα Αρβανιτάκη απάντησε και στο θέμα που έφεραν οι περισσότερες παρατάξεις της αντιπολίτευσης για τον τρόπο λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, λέγοντας πως “ως πρόεδρος δεν θα πω ότι έχουνε άδικο που διαμαρτύρονται, αλλά πραγματικά δεν ειναι εύκολα τα πράγματα γιατί ο ιός έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Δίνω τον λόγο μου πάντως να προσπαθήσω να γίνει το Δημοτικό Συμβούλιο δια ζώσης αλλά οχι με ανοιχτές τις πόρτες προς το κοινό για λόγους ασφαλείας. Αν μου ζητηθεί κάτι τέτοιο εγώ ως γιατρός θα το αρνηθώ”.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη εδώ:


[There are no radio stations in the database]