Παπασταυρόπουλος: “Με την Κίνηση των πολιτών θα θέσουμε προ των ευθυνών τους όλους τους πολιτικούς οι οποίοι ενδιαφέρονται για την περιοχή μας”

10 Ιανουαρίου 2022

Σάρκα και οστά παίρνει η βούληση των πολιτών των Μεσογείων αλλά και ολόκληρης της Ανατολικής Αττικής να πιέσουν με κάθε τρόπο ώστε να υλοποιηθεί τελικά το όραμα του Γενικού Νοσοκομείου μεσογείων, επεσήμανε ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Λαυρίου και πρώην δήμαρχος Λαυρίου, Σταύρος Παπασταυρόπουλος.

Μιλώντας στον planetwebradio.gr και στην εκπομπή «Ανατολικά» με τον Κώστα Τσαπάκη, ο κ,. Παπασταυρόπουλος έκανε σαφές ότι η ίδρυση ενός νοσοκομείου στην περιοχή είναι περισσότερο από επιβεβλημένη αφού ο χρόνος που απαιτείται για τη μεταφορά ενός ασθενούς από πολλές περιοχές της Ανατ. Αττικής στα μεγάλα νοσοκομεία της Αθήνας μπορεί να αποβεί μοιραίος.

Ολοένα και περισσότεροι πολίτες από κάθε περιοχή και από κάθε κόμμα δηλώνουν τη στήριξή τους στην Κίνηση και αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για να μπει ο θεμέλιος λίθος για την ίδρυση του νοσοκομείου, τόνισε ο κ. Παπασταυρόπουλος.

«Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι το 80% του κονδυλίου που απαιτείται για τη δημιουργία του (προϋπολογισμού περίπου 70 εκατομμυρίων ευρώ) υπάρχει όμως το κράτος πρέπει να κινηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι δυνατή και η στελέχωσή», συμπλήρωσε ο διακεκριμένος γιατρός και βετεράνος αυτοδιοικητικός.

«Το πού ακριβώς θα γίνει είναι κάτι που θα αποφασίσει η όποια κυβέρνηση. Όμως πλέον με την Κίνηση των πολιτών θα θέσουμε προ των ευθυνών τους όλους τους πολιτικούς οι οποίοι ενδιαφέρονται για την περιοχή μας» είπε ο κ. Παπασταυρόπουλος.

Ακούστε παρακάτω ολόκληρη τη σχετική συνέντευξη που παραχώρησε στο planetwebradio.gr ο κ. Παπασταυρόπουλος


[There are no radio stations in the database]