Οριακά λειτουργεί το Κ.Υ. Ραφήνας αναφέρει ο διευθυντής του, Λάμπης Μασσαράς στον planetwebradio.gr

5 Ιανουαρίου 2022

Ο Διευθυντής του κέντρου υγείας Ραφήνας Λάμπης Μασσαράς μίλησε στον planetwebradio.gr και στην εκπομπή “Ανατολικά” με τον Κώστα Τσαπάκη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στο Κέντρο Υγείας Ραφήνας και συγκεκριμένα ανέφερε: “Είμαστε στρατιώτες που περιμένουμε και μας τελειώσανε τα πυρομαχικά” .

“Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών , οι οποίοι έχουν εξαντληθεί και υπερβεί τον εαυτό τους ,τα προβλήματα εξακολουθούν να υπάρχουν με μεγαλύτερο αυτό της έλλειψης των barcode των PCR. Αυτό προκλήθηκε από την ελλιπή ενημέρωση του κόσμου για τον μοριακό έλεγχο.

Ο κόσμος είναι ανενημέρωτος , ο μοριακός έλεγχος (PCR) έχει κάποιες προϋποθέσεις για να γίνεται .Είναι μια ακριβή και εξειδικευμένη εξέταση , η οποία έχει κάποιους λόγους για να την κάνουμε . “Δεν κάνουμε PCR για ψύλλου πήδημα” .

“Ο γιατρός είναι αυτός που αποφασίζει το πότε είναι αναγκαίο να γίνει. Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι η διαδικασία του PCR τεστ δεν είναι τόσο απλή, δεν παίρνουμε μια μπατονέτα, την βάζουμε στην μύτη και το τεστ έγινε. Πίσω από αυτό υπάρχει μια πολύ μεγάλη διαδικασία που χρειάζεται να ακολουθηθεί και αρκετοί άνθρωποι να απασχοληθούν για να φτάσει στο σημείο , να μπορεί το ΕΟΔΥ να ενημερώσει τον κόσμο”.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη εδώ:


[There are no radio stations in the database]