Ο Light απέλυσε τον δικηγόρο του λόγω εμπλοκής σε υπόθεση νεοναζιστικής οργάνωσης

31 Δεκεμβρίου 2021

Ο Light πήρε την απόφαση να σταματήσει τη συνεργασία με τον δικηγόρο του, Γιώργο Μακρή, λόγω της «εμπλοκής του στην υπόθεση της νεο-ναζιστικής οργάνωσης COMBAT-18».

Όπως αναφέρει ο τράπερ στην ανάρτησή του, είχε πλήρη άγνοια για τη συμμετοχή του δικηγόρου του στην οργάνωση και ξεκαθαρίζει πως έρχεται σε άμεση αντίθεση με τις αξίες του, τονίζοντας πως είναι ενάντια σε οποιαδήποτε φασιστική ιδεολογία.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Όσον αφορά στην υπόθεση στην οποία εμπλέκομαι και απασχολεί τη δικαιοσύνη και τα ΜΜΕ τις τελευταίες ημέρες, θα κάνω δημόσιες δηλώσεις όταν κριθεί σκόπιμο από τη νέα μου νομική ομάδα. Όσον αφορά τον κ. Γιώργο Μακρή που εως τώρα είχε αναλάβει τη νομική υπεράσπιση μου, σήμερα στις 30/12/21 επιθυμώ να κάνω γνωστό πως διακόπτω τη συνεργασία μου μαζί του. Η εμπλοκή του στην υπόθεση της νεο-ναζιστικής οργάνωσης COMBAT-18 (για την οποία ως χθες το βράδυ είχα πλήρη άγνοια) έρχεται σε άμεση αντίθεση με τις δικές μου αξίες και τα “πιστεύω” μου ως άνθρωπο αλλά και ως γιο μετανάστη. Έχω αποδείξει στο παρελθόν με τη στάση αλλά και με τις πράξεις μου ότι είμαι ενάντια σε οποιαδήποτε φασιστική ιδεολογία».


[There are no radio stations in the database]