Στάνκοβιτς: “Έχουμε βελτιωθεί με τον Γιαννίκη, θα προσπαθήσουμε ως το τέλος για τον τίτλο”

27 Μαΐου 2016

Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς σε δηλώσεις του στη NOVA ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα ανέφερε ότι η Ένωση έχει βελτιωθεί με τον Αργύρη Γιαννίκη, ενώ θα προσπαθήσει να πάρει τον τίτλο ως το τέλος.

Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς παραχώρησε συνέντευξη στη NOVA ενόψει της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες (27/11, 19:30, Novasports Prime και LIVE στο SPORT24) στο πλαίσιο της ενδέκατης αγωνιστικής της Super League Interwetten.

Ο Αυστριακός τερματοφύλακας τόνισε ότι η ομάδα του έκανε μια πολύ καλή προσπάθεια κόντρα στον Ολυμπιακό, ότι θα διεκδικήσει μέχρι τέλους τον τίτλο, δηλώνοντας παράλληλα ότι η ομάδα έχει βελτιωθεί με τον Αργύρη Γιαννίκη στο τιμόνι του συλλόγου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Στάνκοβιτς στη NOVA: Για την προσπάθεια που έγινε με τον Ολυμπιακό και για την ήττα στο ντέρμπι: “Κάναμε μια καλή προσπάθεια, ένα καλό παιχνίδι. Σε αυτά τα ματς πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Εμείς πληρώσαμε τα λάθη μας, αλλά ο κόσμος αναγνώρισε την προσπάθειά μας και αυτό φάνηκε στο χειροκρότημα στο τέλος του παιχνιδιού“.

Για το αν υπάρχει βελτίωση στην ΑΕΚ με τον Γιαννίκη: “Φυσικά. Αυτό που θέλουμε είναι να παίζουμε γρήγορα, να κλέβουμε μπάλες στο μισό του αντιπάλου και να κάνουμε γρήγορες επιθέσεις στο αντίπαλο τέρμα. Αυτό δεν μπορεί να επιτευχθεί από τη μία μέρα στην άλλη. Δεν κάναμε προετοιμασία με τον συγκεκριμένο προπονητή, ήρθαν αρκετοί νέοι παίκτες, υπάρχει μια νέα φιλοσοφία, αλλά νομίζω πως έχουμε βελτιωθεί πολύ“.

Για το πως περιμένει τη συνέχεια μετά τη διαφορά των έξι βαθμών από τον Ολυμπιακό: “Από τη στιγμή που υπάρχουν πιθανότητες για να πάρουμε τον τίτλο, θα το προσπαθήσουμε ως το τέλος“.

Για το πως εισπράττει τη δική του απόδοση: “Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά. Η συνεργασία μου με όλους είναι πολύ καλή. Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα να κερδίζει γιατί τότε τα πράγματα είναι πιο εύκολα“.


[There are no radio stations in the database]