Χάρης Δούκας: «Στήριξα τον Ανδρουλάκη, αλλά τα κόμματα δεν λειτουργούν σαν παρέα»

8 Ιουλίου 2024

Χάρης Δούκας: «Στήριξα τον Ανδρουλάκη, αλλά τα κόμματα δεν λειτουργούν σαν παρέα»

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Χάρης Δούκας, μίλησε σήμερα το πρωί  στο MEGA και στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA»  για την υποψηφιότητά του εν όψει των εσωκομματικών εκλογών, «Αν κερδίσω εγώ, το ΠΑΣΟΚ θα εκτιναχθεί» τόνισε ο οποίος άνοιξε την ατζέντα του για την επόμενη μέρα του κόμματος, υποσχόμενος σοβαρές αλλαγές αν εκλεγεί.

«Θέλω το ΠΑΣΟΚ να γίνει κίνημα όχι μόνο κόμμα, χωρίς Μεσσίες αλλά με ανθρώπους που μπορούν να προσφέρουν και αποφασίζουν όλοι μαζί», είπε αρχικά

«Αν κερδίσω εγώ, το ΠΑΣΟΚ θα εκτιναχθεί» τόνισε ο οποίος άνοιξε την ατζέντα του για την επόμενη μέρα του κόμματος, υποσχόμενος σοβαρές αλλαγές αν εκλεγεί.

Όπως είπε ο κ. Δούκας χρειάζεται εκδημοκρατισμός της εξουσίας και τόνισε: «Θέλω το ΠΑΣΟΚ να γίνει κίνημα όχι μόνο κόμμα, χωρίς Μεσσίες αλλά με ανθρώπους που μπορούν να προσφέρουν και αποφασίζουν όλοι μαζί».

«Ήμουν στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και κατέβηκα σε μικρό διάστημα με ατζέντα που έχει σαν πρόσημο την οικονομική και κοινωνική δικαιοσύνη», ανέφερε μιλώντας στο Mega και πρόσθεσε: «Με ενδιαφέρει και ο Δήμος Αθηναίων και το ΠΑΣΟΚ».

«Θέλουμε έναν καθαρό αγώνα για να αντιμετωπίσουμε τη λαίλαπα της κυβέρνησης», είπε ο Χάρης Δούκας και έθεσε το ζήτημα «Στασιμότητα ή μικρά βήματα ή ένα άλμα που να δημιουργήσει μια κοινωνική ατζέντα που αφορά τους πολλούς».

Στη συνέχεια ο Χάρης Δούκας κατηγόρησε την κεντρική διοίκηση ότι δημιουργεί προσκόμματα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

«Στήριξα τον Ανδρουλάκη, αλλά τα κόμματα δεν λειτουργούν σαν παρέα», είπε σε άλλο σημείο.

«Με βαράνε γιατί έχουν εξαϋλώσει την Τοπική Αυτοδιοίκηση, έχουν να μου δώσουν προσλήψεις για την καθαριότητα 8 χρόνια. Έχουμε ζητήσει κόσμο και πόρους».

Για πιθανές συνεργασίες στην Κεντροαριστερά είπε: «Η συνεργασία είναι βασικό θεμέλιο να έχουμε συνθήκες ανάπτυξης. Σε καμία περίπτωση συμφωνίες κορυφής, αλλά συμφωνίες για τα προβλήματα της καθημερινότητας. Θα μιλήσω με όλους και με όσους χρειαστεί, ακόμη και με τον κύριο Μητσοτάκη».

«Στόχος είναι να κερδίσουμε τις επόμενες εκλογές όποτε και αν γίνουν», υπογράμμισε.

«Το ΠΑΣΟΚ αν παραμείνει μικρό κόμμα θα γίνει συνιστώσα», κατέληξε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]