Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέσυρε δύο γυναίκες στην Ζάκυνθο (βίντεο)

8 Ιουλίου 2024

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέσυρε δύο γυναίκες στην Ζάκυνθο

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέσυρε δύο γυναίκες στον πεζόδρομο της οδού Παπαδιαμάντη στην Ζάκυνθο

Ένα αδιανόητο περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής στον  πεζόδρομο Παπαδιαμάντη της Σκιάθου όπου ένα ασθενοφόρο ενώ είχε παραλάβει περιστατικό, στην προσπάθειά του να επιστρέψει στο Κέντρο Υγείας παρέσυρε δύο γυναίκες την ώρα που εκείνες κοιτούσαν αμέριμνες στα εξωτερικά σταντ εμπορικού καταστήματος.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του skiathoslife.gr, ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που είχε παραλάβει έναν ασθενή το απόγευμα της Παρασκευής (5/7), περνώντας από τον πεζόδρομο Παπαδιαμάντη την ώρα που κατευθυνόταν προς το Κέντρο Υγείας, παρέσυρε δυο γυναίκες που βρίσκονταν σε εξωτερικό χώρο εμπορικού καταστήματος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο οδηγός του ασθενοφόρου ήταν στρατιωτικός και ο διασώστης ο οποίος επέβαινε στο ασθενοφόρο και βρισκόταν στην καμπίνα με το περιστατικό, κατέβηκε και παρείχε τις πρώτες βοήθειες στις δύο γυναίκες.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο διασώστης πρότεινε στις δύο γυναίκες να τις μεταφέρουν στο Κέντρο Υγείας κάτι που εκείνες αρνήθηκαν.

Πολίτες και καταστηματάρχες, αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού, ανέφεραν στο skiathoslife.gr, ότι το ασθενοφόρο είχε αναπτύξει ταχύτητα μέσα στον πεζόδρομο και παρέσυρε με τον καθρέφτη του οχήματος τις δυο γυναίκες, που εκείνη την ώρα κοιτούσαν προϊόντα στα εξωτερικά σταντ του καταστήματος, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό τους.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]