Συγκλονίζει ο Δημήτρης Σταρόβας: Μιλά πρώτη φορά μετά την περιπέτεια υγείας

17 Ιουνίου 2024

Συγκλονίζει ο Δημήτρης Σταρόβας: Μιλά πρώτη φορά μετά την περιπέτεια υγείας

Ο Δημήτρης Σταρόβας, μόλις έναν μήνα μετά την περιπέτειά υγείας του, μίλησε σε βίντεο του στο instagram, τονίζοντας πως, «δεν ήθελα να κάνω αυτό το βίντεο, για να μην με δείτε όπως δεν έχετε συνηθίσει. Αλλά σκέφτηκα ότι δεν πρέπει να κρυβόμαστε, μέσα στην ζωή είναι όλα».

«Ένας μήνας έχει περάσει από την περιπέτεια μου. Δεν ήθελα να κάνω αυτό το βίντεο, για να μην με δείτε όπως δεν έχετε συνηθίσει. Αλλά σκέφτηκα ότι δεν πρέπει να κρυβόμαστε, μέσα στην ζωή είναι όλα. Θέλω να πάρετε πληροφορίες από πρώτο χέρι ότι είμαι καλά, κάθε μέρα βελτιώνομαι, όλο και καλύτερα πάνε τα πράγματα».

Καταβάλοντας προσπάθεια για μια συνεχόμενη ροή στον λόγο του, ο αγαπημένος Δημήτρης Σταρόβας δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το κοινό για την αγάπη του και ειδικά την γυναίκα του.

«Θέλω να σας πω τόσα πολλά και να ευχαριστήσω πόσους ανθρώπους, αλλά δεν γίνεται γιατί θα μας πάρει 2 μέρες το βίντεο. Οπότε, επιφυλάσσομαι για αργότερα. Προς στιγμή, θέλω να ευχαριστήσω την Αννούλα μου, αλλά και όλους εσάς για την αγάπη που μου δείξατε όλη αυτή την περίοδο κα συνεχίζετε ακόμη. Θα τα πούμε σύντομα, σας φιλώ. Ευχαριστώ», είπε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]