Έκρηξη βυτιοφόρου στην Αθηνών-Κορίνθου: Η αστυνομία αναζητά δύο οδηγούς

17 Ιουνίου 2024

Έκρηξη βυτιοφόρου στην Αθηνών-Κορίνθου: Η αστυνομία αναζητά δύο οδηγούς

Η υπόθεση αφορά την φωτιά και την υλικές ζημιές της γέφυρας στην Αθηνών- Κορίνθου που είχε προκαλέσει το βυτιοφόρο όχημα που μετέφερε καύσιμα το βράδυ της 7ης Ιουνίου όταν ανετράπη και στην συνέχεια προκλήθηκε έκρηξη και μεγάλη φωτιά, με συνέπεια να προκληθούν μεγάλα προβλήματα στην εθνική οδό.. Ο οδηγός είχε οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ενώ προηγουμένως, ο ίδιος απεγκλωβίστηκε μόνος του σώος, αν και έφερε κάποια χτυπήματα από την ανατροπή.

Οι ζημιές που προκλήθηκαν από το ιδιαίτερα υψηλό θερμικό φορτίο ήταν μεγάλες, ιδιαίτερα στη γέφυρα, η οποία αποφασίστηκε να κατεδαφιστεί.

Με τις έρευνες που έγιναν για το τροχαίο, οι άντρες της Τροχαίας ανακάλυψαν πως την κρίσιμη στιγμή, από το σημείο πέρασε ένας οδηγός μοτοσικλέτας και ένας οδηγός Ι.Χ. 

Τώρα, η αστυνομία αναζητά έναν οδηγό μηχανής, ο οποίος πέρασε από το σημείο του ατυχήματος λίγο προτού συμβεί αυτό. Επίσης, αναζητά έναν οδηγό ΙΧΕ, που είχε σταματήσει με τα «αλάρμ» στο ύψος της εξόδου του κόμβου Λουτρακίου, στο ρεύμα προς την Κόρινθο.

Αμφότεροι οι οδηγοί καλούνται να επικοινωνήσουν με το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Αυτ/μων ΠΑΘΕ Αττικής, στο πλαίσιο της διερεύνησης των αιτιών του ατυχήματος.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

«Στο πλαίσιο διερεύνησης των αιτιών πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος με αποτέλεσμα την εκτροπή και ανάφλεξη βυτιοφόρου οχήματος μεταφοράς υγρών καυσίμων, την Παρασκευή 7/6/2024 και περί ώρα 21:20, στη χ/θ 75,500 της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου, στο ύψος της εξόδου του Κόμβου Λουτρακίου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο, περιοχής Δήμου Λουτρακίου, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Αυτ/μων ΠΑΘΕ Αττικής στα τηλέφωνα 22960-33028 & 22960-33026, αμφότεροι οι οδηγοί των οχημάτων:

A. δίκυκλης μοτ/τας σκούρου χρώματος, πιθανόν μεγάλου κυβισμού, ο οδηγός της οποίας φορούσε λευκό προστατευτικό κράνος και διήλθε από το ανωτέρω σημείο λίγο πριν λάβει χώρα το τροχαίο ατύχημα και

B. Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, ανοιχτόχρωμου χρώματος, ο οδηγός του οποίου, έχοντας θέσει σε λειτουργία τα φώτα έκτακτης ανάγκης (σύστημα φωτεινού συναγερμού – «αλάρμ») του οχήματος, ήταν σταθμευμένος στο δεξιό άκρο του οδοστρώματος στο ύψος της εξόδου του Κόμβου Λουτρακίου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]